Thursday, March 29, 2007

Tänään taitaa salaisuus ratketa minullekkin...

...sillä eilen se ei vielä ratkennut. Say oli kovin pääsiäistunnelmissa ja postitti mulle tälläisiä :)
Meillä tosin ruoho kasvaa jo kovaa vauhtia, joten pistetään ens vuotta odottamaan nuo say:n ruohot ;)
Me ollaan täällä muutenkin ihan jo pääsiäisessä, poikani kanssa tehtiin eilen virpomisvitsat!
Mut hei, kattokaa mikä mulla on (klikkaa kuvaa niin näet paremmin)!!! Tilasin Finnstamperilta taas (aivan liikaa) tavaraa ja mukana tuli mm. tää leimasin, aivan ihana <3 Finnstampersilla on Tim Holtz Collection leimasimia muitakin, ovat vaan hurjan kalliita, mutta tuntuvat kyllä näin ensikosketuksella jo hintansa veroisilta.
Ostamani telan avulla olen harjoitellut Hiekkaoliivista tilaamiani valokuvaleimasimia. Nää on osoittautuneet tosi vaikeiksi enkä meinaa saada lainkaan hyvää tulosta. Mutta sinnikäs harjoittelu jatkuu. Tuo pienempi leimasin vielä jotenkuten on ok, mutta mitä isommaksi leimasin tulee, sen hankalampi sillä on saada hyvää jälkeä :(

3 comments:

maissi said...

Olen huomannut, että valokuvaleimasimien tulos riippuu monesta eri tekijästä. Tulos riippuu musteesta, paperista, telasta ja paineluvoimakkuudesta. Helppoa se ei ole ollut mullakaan, nyt tulee jo hieman parempia tuloksia. Kiinnostaisko sua muuten vaihtaa kortteja kanssani? Vaikka aiheeksi joku leimoihin liittyvä? Tai joku muu...

vikke* said...

Ja harjoitus varmaan tekee mestarin :)

Mulla on ollu käytössä eniten noita Distress Ink leimasinvärejä eikä niissä moittimista. Telankin ostin niihin tarkoitetun.

Tekniikkaa pitää hioa ja tosiaan vaan enemmän harjoitella. Varmasti riippuu myös paperistakin.

Mielelläni vaihdan kortteja.
Olisiko semmoinen jossa käytetään yhtä leimasinta osana koko kortin kuva-aihetta?
Tai ehdota jotain :)
Ja vaikka se 2kpl kortteja.

maissi said...

Hyvä idea sopii mulle, vaihdan tuosta aiheesta mielelläni. En ole ihan varma onko mulla sun osoitetta, mutta lähetän sulle sähköpostia aiheesta :)