Thursday, March 1, 2007

Kortteja

Muutamia kortteja helmikuulta. Innostuin piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa leikkelemään 3d kuvia ;) Yksi aivan ihana Geisha kortti multa jäi kuvaamatta, se lähti tuparikortiksi ja sitä kehuttiin!
Tämän tulee saamaan joku ahkera neuloja joka on ollut mukana Lankahamstereissa ;)
Poikani 3v kaverille synttärikortti. "Tip top päivä!" -tekstillä :D
Maisteri-ystävälleni onnittelukortti.

4 comments:

M said...

Sinulla näyttää askartelun suhteen olevan samat tuumat mielessä kuin minullakin. Mä puuhastelin myös tuollaisia "vartalon vaihto"tuumaisia ja nyt 3D tuumaiset odottelevat kuvaamista ja julkaisemistaan. Hehe!

Jospa tosiaan tyyssijassakin jossain vaiheessa näkyisi viimeisimpiä tekeleitäni. Tytön puhkeavat hampaat vieneet huomiota muualle viime päivinä,niin postaukset jääneet vähiin. Mut joku päivä ne sitten on näkyvissä.

vikke* said...

M: 3d:tä tuumaisiin?? O-ou, kuin ihmeessä ;) Vaatii jo tosi taipuisat sormet (niinkun sul onkin) *heh*

Mulle tuli heti mieleen tuo vartalotemppu kun pyörittelin pieniä neliöitä sormissani ja katselin isoja tarrojani :) Hauskaa.

Haluatko vaihtaa jotkut osat? Sekin vois olla muksaa et toinen tekee yläosat ja toinen alaosat, katsotaan miten hyvin trimmaa yksiin ;)

M said...

Juu. SEhän vois olla hauskaa! Mä tein neljän sarjoja yhdestä hahmosta. Pää-keskivartalo-reidet-polvesta alas päin. Ne on kyl viel viimeistelyä vailla kun maalaillut ja tussausta kaipaa ennen julkaisua.

Mut ehdotukseesi liityen voin tehdä niinkin että olisi kaksi osaisia hahmoja. Sit vois olla enempi hahmoja... Jos molemmat tekis vaiks neljä hahmoa ja sit lähettäis kaksi yläpää, kaks alapää osaa. Eri hahmoista siis.

Kopsasin tuon omasta, mut 3d:stä tänne viel. Se on toi animaattorin vika. Pakko myöntää, et mä tykkään melkein enemmän näpertää noita pikkuisia pikkutarkkoja kuin isompia Atc-kortteja. Niissä on niin paljon tilaa ;-)

vikke* said...

M: Tehdään siis 4 hahmoa, kuvataan ne sellaisenaan muistoksi itsellemme. Lähetetään näistä yht. 8:sta kortista puolet eli 4 korttia, joissa kahdesta hahmosta yläpäät ja kahdesta hahmosta alapäät. Kuvataan sit hassuja yhdistelmiä blogeihimme :) :) Ja esitellään ne alkuperäisetkin.

Jään mielenkiinnolla odottamaan inchieitäsi ;)