Wednesday, March 28, 2007

Salaisuuteni paljastui.

Olen toiminut Tiinalle say:nä tammikuun ekasta päivästä lähtien. Nyt on salaisuus paljastettu ja voin esittää mitä olinkaan hänelle lähettänyt. Aika selkeesti Tiina ilmaisi ettei mitään Tiimari krääsää joten kunnioitin hänen toivettaan :) Itseasiassa mitään en Tiimarista hankkinut, vaikkakin siellä nykyään ihan ok kamaa myydäänkin.

Mulla tää atc intoilu vasta lymys nurkan takana tammikuussa, joten pidän mm. Tiinaa syypäänä siihen, missä nykyään mennään ;) Tai ehkä pitäisi häntä kiittää ennemminkin :) Mä en itse malttanut odottaa Say:n loppumista vaan otin riskin ja vaihdoin atc kortteja hänen kanssaan jo aiemmin, jossain vaiheessa mulle kävi ilmi että Tiina on arvannut say:nsä :) Niin varmaan kävikin...liekö käsiala, toiminta vai postileima paljastanut.

Mulle avautui miljoonia ovia uusiin maailmoihin samalla kun metsästin Tiinalle jotain kivaa materiaalia. Mulla oli periaatteena se että tuon 5e/kk lisäksi lahjoitin jotain omista varastoistani myös. Näin sain lähetyksistä hieman muhkeampia. Mä ostelin myös itselleni (ehkä liiankin) paljon tavaraa ja lahjoitin niistä sitten aina jotain Tiinalle.

Mutta, mitä pistinkään postiin?

Eka lähetys sisälsi paperivihkosen ja koristeita atc kortteihin. Mukana oli itse tekemäni kortti, jonka takana oli viesti pakattuna salaperäisesti ;)

Toisessa paketissa lähetin kiiltokuvamaisia tarroja, enkeliaihein. Nauhoja sekä kiiltokuvia ja pikkuhelmiä myös. Mukana oli itse tekemäni label, nauhoissa kiinni.

Kolmantena lähetin kansion sisällä papereita, tarroja ja tageja. Pussukassa oli koristeita omista varastoistani. Tää lähetys osui ystävänpäiväksi, joten mukaan lähti myös ystävänpäiväkortti.


Neljäntenä lähetin itse tekemäni "paperi parkin". Tää sisälsi reilu 20kpl papereita omista varastoistani, tarkkaa lukumäärää en muista. Olisi ollut tylsää lähettää pelkkiä papereita joten taiteilin siksi nuo kannet mukaan. Lisäksi lähetin pääsiäisvintage kuvia.

Tässä yksi ote koko vihkosesta, tähän tapaan paperit olivat siellä kiinni, helppo irroittaa askarteluun. Yhdellä sivulla oli aina monta paperia päällekkäin.

Vikassa lähetyksessä postitin itse tekemäni vihkosen jossa ensin yleisjorinaa ja lopulta salaisuuden paljastus. Tiina joutui raaputtamaan esiin nimeni ym. tiedot :) Kannen taiteilin taas ihan vaan siksi ettei tarvinnut pelkkiä lappusia lähetellä.
Pussukoihin pakkasin nappeja sekä pitsinpaloja (ne oli oikeesti pitsikauluksia) joita voi hyödyntää askarteluun. Lisäksi lähetin valokuvaleimasimen, sikarietiketti ja koristeita atc kortteihin, miehisiä vintage sellaisia :) Ja niin, oli siinä nauhojakin.
Tein myös atc korin, joka on minun näköiseni.


Mukana oli myös itse tekemäni Maze book, jonka esittelen seuraavaksi:
kansi.

Jossain vaiheessa Tiinalla oli synttäritkin...

...lähetin hänelle KoolAid jauhoja :)

*****

Mulla oli hauskaa toimiessani say:nä!!

Ilman tätä vaihtoa en varmaankaan olisi hurahtanut atc:hen enkä decoiluun tai yhtään mihinkään mitä olen tässä blogissani tehnyt :)

Nyt sit into pinkeenä kohti say2:sta!!

3 comments:

Tiina said...

Tämä say1 luo nyt paineita Say2:lle. Siis ihan kaikille, itselleni lähinnä. Olit mulle huomattavasti perempi say kuin mitä itse olin. Kiitän nyt vieläkin kaikista ihanista mitä mulle olet lähettänyt.

Jossain vaiheessa rupesin selailemaan ihmisten blogeja tämän sayn aikana ja päättelin postileimojen perusteella ketkä voisivat olla sayni. En ollut silloinkaan vielä varma kun ATC:t tulivat että se olet sinä. Mulla oli vain aavistus, epäilin kolme henkilöä. Nyt otan tuon MazeBookin töihin näytille. Eilen nimittäin lapset tekivät ihan vastaavan, mutta toispuolikopioista. Olemme VihreäLippu-koulu.

vikke* said...

Mukavaa että olit tyytyväinen saamisiisi :) Mulla on aina näiden vaihtojen suhteen rima korkealla ja yritän kovasti olla "lähes täydellinen" :D :D No, eihän kukaan ole.

Mua harmitti Maze Bookissani kun tekstit kirjoitin käsin, olisi voinut olla hyvä kirjoittaa koneella ja liimata tekstin palasia. Ja kun poikanikin pääsi "sotkemaan" kirjaa, olin vähällä etten lähettänyt lainkaan mutta sit annoin mennä.

Mä muuten lähes kaikki kirjeet pistin miehen mukaan että postitti töistäkäsin helsingistä...mutta sit pari taisi lähteä täältä meidän postista.
Pitää taas seuraavalla kierroksella postittaa jostain ihan muualta, leimasta arvaa äkkiä.

jentsu said...

Olet ollut aivan upea SAY!