Wednesday, March 14, 2007

Hiekkaoliivin 11. atc vaihto

Lähetin jo omat korttini yhdenteentoista Hiekkaoliivin atc vaihtoon. Kortteja tehtiin 3kpl, nainen vanhanajan tyyliin, nainen 2000luvulla ja vapaa aihe.

Nainen vanhanajan tyyliin. Näkemykseni ulottui 60luvulle ja silloin nainen mielestäni oli Muodikas. Tässä kortissa esiintyy aikaansa seuraava nainen, joka ei laadusta tingi ;)

Nainen 2000luvulla. Jätin kortin tahallani arvailujen varaan. Mielestäni en voi määritellä nykyaikaista naista, joten hän esittäytyy salaperäisenä. Helpompi on peilata taaksepäin ja keksiä siitä mielikuvia.
Vapaana aihe. Tässä kortissa esiintyy hieman katkera vanha rouva joka joskus on ollut kaunis. Hän vähät välittää ulkoisesta kauneudesta vaan arvostaa sisäistä kauneutta.


Tämä aihe oli kiva!! ja inspiroi erityisesti, tämän aiheen tiimoilta syntyivät nuo Johannan kanssa vaihdetut kortitkin.


Esittelen tässä postauksessa myös saamani kortit heti kun saapuvat.
Tiinalta saapui vaihdossa nämä naiset.

2 comments:

M said...

Hauskoja kortteja nämä sinun naikkoset. Tuo yrmeä kyllä sai mun hymyilemään! Hieno!

Hei, mulla itselläkin tuli sama mieleen niiden tuumaisten kans. Eli käy. Siis tarkoitithan että neljä hahmoa eli 8 osaa?

Mä olen päässyt palautumaan normaaliin arkeen tytön kans, kun 5 päivän kuumeilu vihdoin ohi ja synttärileivonnaisetkin saatu aika lailla leivottua. Eli kortteja pääsee taas puuhaamaan. Sumaa on jo alettu purkaa! Et jospa ensi viikolla saisin sullekin tulemaan kortit ja tuumat.

vikke* said...

Juu, 4 hahmoa edelleenkin eli 8 korttia.
Sopii nyt sit tää "uusittu" opastus :) Eli kaikki kortit hahmoista vaihdetaan. Koitan saada idean siihen neljänteen vielä. Olen 3 muuta tehnyt niin että hahmot on tietyssä laidassa korttia niin siihen ei voi sekaan tehdä semmoista joka on erisuuntaisesti.

Tää on tautista aikaa, mut hyvä kun kuumeilu on nyt ohi.
ja mukavia synttäreitä sinne!