Wednesday, March 7, 2007

Hankintoja

Lisäsin tähän postaukseen saamani atc:t Hiekkaoliivin kymmenennessä atc vaihdossa!

Kirpparilta tein kivan löydön. Ostin 60 ja 70 luvun lehtiä. Tuo 60 luvun "Uusi Nainen" oli mulle uus tuttavuus ja näitä olen selannut moneen otteeseen. Askartelin eilisen illan kortteja, Hiekkaoliiviin 11. atc vaihtoon on jo kortit tehtynä (vaikkei parista vielä mitään hajua) ja tein kaksi korttia aiheella mustavalkoinen, jota Tiina joskus blogissaan ehdotti. Joten mites on, Tiina...vaihdetaanko? :)

Inspiraationi oli niin äärimmillään että siinä pikkutunteina valmistui myös 2 korttia jotka pienen miettimisen jälkeen nimesin vain aiheella "Nainen...". Jos joku on halukas vaihtamaan tällä aiheella kaksi korttia niin ilmoittautukoon heti!! Näytänkö kortit jo nyt? Vai haluatko yllärinä?

Finnstamperilta tuli tilaus jossa paljon kivoja ääriviivatarroja, ristikkoa...diakehystä...nappeja ja lehtiä. Aakkos tarroja ja aivan ihana lehtiö täynnä todella ihania papereita!! Pari leimasinta...jotka ei kylläkään tosta kuvasta näy. Tykkään!!
Lehtiö sisältää nää paperit. Himoitseeko joku tämmöisiä papereita? Voisin vaihtaa joihinkin muihin papereihin tai johkin askartelutarvikkeeseen ;) Ehdota jotain!

4 comments:

JohannaV said...

Moikka! Mää voisin vaihtaa naiskortteja kanssasi =)
Pitääkin tästä hivuttautua tonne Finnstamperin sivuille...

vikke* said...

Pistä posti@ vik-ke@suomi24.fi niin vaihdetaan osoitteet ja sovitaan postituksesta :)

Kaisa said...

Hei,
Onkos noi paperit vielä tarjolla? Onko ne minkä kokoisia? Minä voisin olla kiinnostunut. Mitä haluaisit vaihtariksi?

vikke* said...

Juu, ovat nuo vielä vapaana.
Vaihtona käy mikä tahansa jonka kelpuuttaisit itsellesikin, mielellään vaik joitain papereita mutta käy mikä vaan atc kortteihin käyvä.

Kooltaan nuo ovat 6" x 6" eli centteinä noin 15 x 15. Ovat tuollaisesta scrapbooking & paper grafting -vihkosesta