Tuesday, March 27, 2007

Jo toinen Say posti tällä viikolla...

...vaikka on vasta tiistai :)
Say ei vieläkään paljastanut henkilöllisyyttään...tosin mulla on jonkun aikaa ollu hieman semmoinen kutina että olen mm. atc kortteja kyseisen henkilön kanssa joskus vaihtanut *hmmm* käsiala on tutun oloinen, samoin postileima kuoressa. Tosin eilinen lähetys tuli eri paikasta ja tästä tän päiväisestä en saanut postileimasta selvää, oli vain osittain näkyvissä.
No, en lähde enempää arvailemaan nyt vaan odotan vielä jännityksellä kuka mahtaa olla lähetyksien takana :D
Suklaatikkari meni jo mahaan. Strassin ovat ihania!! Kiitos ;)
*****
Osallistuin Lotan järjestämään maa-aiheeseen ryhmäswappiin. Itse tein maasta Japani enkä sitten kuvannut / skannannut omia korttejani. Yritän metsästää jonkun blogista kortin niin nappaan sen sieltä!
Eli ohjeen mukaan tein siis 9 korttia ja vielä lähettäessäni Lotalle niitä, mietin jätänkö omani jo kotiin...no onneksi en jättänyt sillä ei niistä ollutkaan mulle tarkoitettu mikään vaan 9:lle muulle osallistujalle ;) Nyt mulle ei jäänyt lainkaan Japania enkä kyl jaksa alkaa enää sitä tekemäänkään. Pitää en kerralla tehdä itselle oma jos niin haluaa.

Nämä ylläolevat kortit saapuivat, eli siinä on maita: Ruotsi, Italia, Norja, Ranska, Korea, Kiina, Suomi, Englanti ja Kreikka.
Tää oli hauska swappi!!
*****

Jaatiinan materiaalit saapuivat myös tänään!! Nämä siis ovat siitä "Ei sikaa säkissä" materiaalivaihdosta. Aivan ihania, meillä taitaa olla jokseenkin sama maku. Mulla oli ennestään näistä vaan tuo pääsiäis arkki, joista olenkin jo jonkun verran askarrellut.
Kuvassa keskellä näkyy Jaatiinan tekemä atc kortti, ihana sekin! Pitää skannata se paremmin myöhemmin.

Alpi-poikani 3v7kk löysi eilen meiltä sisältä kärpäsen. Hän risti sen "Tuttiritariksi" (yllätys, yllätys...) ja halusi ruokkia sitä. Leikkasimme keksipaketista ohjan jonne laitoimme talouspaperia ja Alpi murusteli sinne maissinaksua ja muumikeksiä. Kärpänen viihtyi pitkään ateroimassa :)
Nyt Tuttiritari on hävinnyt jonnekin.

1 comment:

SAY:si :) said...

Mahtaako posti sulle huomenna jotain tuoda? Jaa-a... ;)