Tuesday, June 12, 2007

Taikausko Deco...

Edit 26.9.2007 DECO SAAPUNUT VALMIINA TAKAISIN

Edit 18.6. DECO TÄYNNÄ! KIITOS KAIKILLE.

...lähtis liikkeelle.

Mukaan mahtuu minun lisäkseni 8 osallistujaa. Jos tunkua tulee niin sitten laitetaan pari sivua lisää :)

Edit 13.6. Pidetään nyt tää 9 sivua kummiskin...eli en lisäile sivuja enää.
Edit sama päivä. Äh, en tohdi ketään jättää pois. Nyt sivuja on 13 ja se on sit täys deco kun kaikissa kohdissa on nimet :)

Nykyajan taikausko säätelee joidenkin elämää, kun toset eivät siihen usko. Kuitenkin jokapäiväisessä elämässä tulee erillaisia uskomuksia ja tekoja joita ei aina huomaa edes tekevänsä. Joillekkin taikausko tuo jännitystä ja väriä joka päiväiseen elämään.
Tämä teksti lainattu täältä. Käy kurkkaamassa linkki jos kaipaat ideaa decon toteuttamiseen. Jos itse olet taikauskoinen ja "orjallisesti" noudatat tiettyä juttua, voi olla ihan oma uskosi, niin sitten voit tehdä suoraan siitä aiheesta.

Huumoria kehiin! Ei ole vakava aihe (toivottavasti kukaan ei loukkaannu väittämästäni).

Homma toimii näin:
- Pistä kommenntia tämän postauksen alle ja varaa paikkasi decossa. Voit pistää toiveen paikastasi, haluatko olla alku- vai loppupäässä vai onko mitään väliä. Jos haluat, voit varata itsellesi jo aiheen taikauskosta...näin voit alkaa jo ideoimaan sivuasi eikä tarvitse sitten pettyä kun aihe on jo tehty. Sivun koko on noin 9,5 x 16 cm.

- Pistä osoitteesi minulle: askarteluvuori@suomi24.fi JOS olet varma että minulla on jo osoitteesi, niin tätä ei tarvitse tehdä.

- Deco lähtee liikkeelle heti kun osallistujia on tarpeeksi. Jää odottamaan että deco kerkiää sinulle asti.

- Kun saat decon, käy kurkkaamassa sähköpostisi josta näet kenelle lähetät decon seuraavaksi (edellinen ihminen on vinkannut jo minulle että deco on lähtenyt eteenpäin). Koita tehdä sivusi viikon aikana ja ilmoita minulle kun lähetät sen edelleen...minä taasen pistän seuraavalle osoitteen jne.

- Signeeraa sivusi ja päällystä se kontaktimuovilla.

- Ilmoita minulle jos et saa viikon aikana sivua tehtyä. Pidä minut ajan tasalla jotta tiedän missä deco on.

Deco arvotaan kaikkien osallistujien kesken!! Eli tuleva "taikauskojen omistaja" voit olla juuri sinä!

Ja nyt ei kun ilmoittautumaan:

1. Maria H

2. Vasilisa

3. TuijaMaria

4. Elsa

5. Minä, Vikke

6. Nannuli

7. Tanja

8. Arja

9. KassiAlma

10. Vanilla

11. Baula

12. Mrs Vsop

13. Merja

Koska itse olen taikauskoinen ja onnen numeroni on 5 niin varaan itselleni jo tuon paikan. Teen viidennen sivun ennen kuin pistän decon eteenpäin eli se on sitten jo tehtynä. Oman sivuni teen aiheella: Juhannusyönä pannaan tyynyn alle seitsemän erillaista kukkaa. Silloin yöllä näkee unta tulevasta sulhasesta. koska tätä olen nuorempana kokeillut :) Ja näin unta Neumannista ;)

16 comments:

Anonymous said...

Mä voisin tulla mukaan sellaisella jutulla, kun ennustetaan tulevan puolison rakkautta kukan terälehdistä. Siis rakastaa, ei rakasta. Ja mielellään vaikka heti tekemässä:-)

Anonymous said...

Hyvä aihevalinta!
Minä haluaisin mielelläni ihan alkupäähän. Nyt olisi aikaa tehdä, kun muilla decolistoilla olen loppupäässä odottelemassa.
En nyt osaa varata mitään tiettyä juttua itselleni, mutta hyödynnän varmaan yo-lahjaksi saamaani kirjaa suomalaisista uskomuksista, siinä on paljon vaihtoehtoja. :) Juuri muutama päivä sitten ajattelinkin, että voisin lukea sen kirjan uudestaan! Voisi sanoa, että hyvä sattuma. ;)

Anonymous said...

Mukana ja perjantai 13.pv varaisin aiheeksi. Mielellään loppupäähän tekemään.

Anonymous said...

Tulisin tähänkin, vaikka alkupäähän! Voisin tehdä kahvivaahto-rahajutun.

Anonymous said...

Tahtoo mukaan ja sivulle 6 hää aiheisella sivulla

Anonymous said...

Minäkin tulisin mielelläni mukaan, taikausko on juuri mun heiniä ;) Aiheeksi ottaisin peilin rikkomisen. Sivu 4 käy hyvin.

Anonymous said...

Mahtuuko vielä? Sulta tulee kivoja aiheita, niin kyl mä tähänkin tulisin ihan mielelläni mukaan... niin jos vaan mahdun vielä x).

Anonymous said...

Hei taas ;)... niin unohdin sanoa että jos mahdun mukaan niin mulle käy ihan mikä sivu tahansa, en ole numero taikauskoinen (vaikka kaikessa muussakin olenkin taikauskoinen :D). Ja sulla onkin varmaan mun osoite?

Anonymous said...

Jos tilaa vielä on,tahtoisin mukaan.

Anonymous said...

Jos tilaa on, niin tulisin mukaan.

Anonymous said...

Minäkin voisin ilmoittautua taikauskoisena mukaan.. :)

Anonymous said...

Aiheekseni voisin varata tämän uskomuksen..

"Kun on nähty sata punaista autoa, seuraavan punaisen auton rekisterikilven kirjaimet ovat puolison nimikirjaimet"

Anonymous said...

Minäkin tahdon! En vielä tiiä aihetta.

Anonymous said...

Tämä kuullostaa aihe kivalta! Mun onnennumero on myös 5 :)) Mutta otan osaa kyllä jollain muullakin numerolla joka on vapaa, jos vielä mahdun mukaan. Aihe on vielä keksimättä, mutta sen varmaan keksin kohtapian.

Anonymous said...

Osallistun jos tilaa on..

vikke* said...

Deco täyttyi!!
Kiitos kaikille. Hieman mietin tätä perustaeesani että mahtaako olla halukkaita ;) Kiva että oli!!

PAMI, harmi ettet nyt mahtunut mukaan :( Yhden sivun lisääminen ei nyt onnistu, tulisi 4 lisää. Mutta tämä deco lähtee nyt jo. Aina pitää johonkin vetää raja. Ens kerralla sitten (?)