Wednesday, June 13, 2007

Amsterdam kutsuu!!

EDIT 18.6. ARVONTA ON SUORITETTU!! ONNEA BAULA!

Minäpäs se lähden huomen aamuna Amsterdamiin :)
Pakannut en vielä ole, mutta tästä lähden nyt suoraan toimittamaan tämän homman.

Mukaan decoon mahtuu vielä 3 ihmistä, ilmoittautukaa siis. En ole nyt päivittämässä listaa mutta palaan asiaan maanantaina! Osallistu decoon kommentoimalla tänne.

Tähän postaukseen voit kertoa minulle, lentokammoiselle, ikimuistoiset lentokonekokemuksesi niin osallistut pienen lahjan arvontaan. Lahja olisi tarkoitus ostaa Hollannista askartelupuodista ;)
Joten kommenttia kehiin!!
Tämän kuvasarjan on eräs valokuvaharrastelija ottanut nuorimmaisesta pojastamme Suomenlinnan lautalla viime viikonloppuna. Täytteeksi pistin ettei jää kuvatonta postausta.

12 comments:

Vanilla said...

Voi Amsterdam, se on kaunis kaupunki ja Hollanti on muutenkin ihana maa! Hauskaa matkaa!

Vai että ikimuistoisin lentokokemus..varmaan se kun mun korvat meni niin lukkoon, etten kuullut kahdeksaan tuntiin yhtään mitään! Oli mukava päivä Roomassa:]

Pia K said...

Jos kerran olet lentokammoinen, pitää varmaan kertoa jokin mukava kokemus... no se voisi olla tämä: Kun aikanaan matkustin ensimmäistä kertaa opiskelukaupunkiini ja kone kaartoi kyseisen kaupungin yllä, maisemia katsoessani minusta tuntui että olen tullut kotiin.

Koita sinäkin ajatella Amsterdamin iloja, jos lentomatka jännittää!

www.millam.vuodatus.net said...

No ehkä se mikä ekana tulee mieleen on se kun meinattiin jäädä lentokoneesta häämatkallelähtiessä jo Hesan päässä...!!!

Heli said...

Ikimuistoisin: Kanarialta Suomeen baareilla kolmella eri lennolla. Parhaimmillaan valtasin yhdeksän istumapaikkaa:(

Maissi said...

Kaunein näkymä minkä olen nähnyt lentokoneesta nähnyt oli lennolla tampereelta Lontooseen yöllä. Oli hienoa nähdä pilvien jälkeen upea maisema Lontoon valoista keskellä pimeyttä laskeuduttaessa.

Hyvää matkaa!

Ingridha said...

Ikimuistoisimmat muistot ovat ikävä kyllä olleet pahat ilmakuopat ja tärähtelyt parin tunnin ajan euroopan yllä. Siinä vaiheessa pelotti. Varmasti eniten, koska oli vasta elämäni toinen lentomatka ja näin ollen ensimmäinen kerta, kun turvavyövalot palavat kesken lennon jne. Mutta onneksi muut kolme lentoa ovat menneet mukavasti (mitä nyt korvat menee aina lukkoon kaikkiin suuntiin ja muuta pientä ongelmaa). Pahoittelut, että muita, miellyttävämpiä ikimuistoisia kokemuksia lennoista ei ole kerrottavaksi...

Toivottavasti lento menee hyvin! Mukavaa matkaa! :)

Anonymous said...

Oikein leppoisaa reissua!

- SAY2-

Amppa said...

ei pahaa sanottavaa, mitä nyt hieman ilmakuoppia.. ja pahaa yököttävää evästä;)
mutta hyvää matkaa:)

baula said...

voi että.. ikimuistoisia lentomatkoja olisi vaikka muille jaettavaksi.. Ensimmäisen kerran olin koneessa n. kahden viikon ikäisenä. Mutta olkoon ikimuistoisin se kun palasin Portugalista, kun edellisen yön olin valvonut ja viettänyt ladies night riennoissa (=naisille kaikki ilmaista). Matka oli tuskastuttavan pitkä ja ilmakuoppia olisi ollut riittävästi ilman sitä kankkustakaan.

Sassu said...

Heippa! Itse aikoinaan pelkäsin paljon lentämistä.Ekan matkani tein isäni kanssa Lontooseen. Kun lentoa kuulutettiin, nousin ylös ja lähdin pelon vallassa -takaisin kotiinpäin...En tosin päässyt pitkällekään kun isäni sai kiinni ja vei koneeseen. Kun ilmaan oli noustu, totesinkin, että tämähän on mukavaa. Loma meni siinä, että laskin päiviä kunnes taas pääsisin paluumatkalle.

Kirsi said...

Kaikista ikimuistoisin on ehkä ollut kun aikoinani vuoden Usassa Massachusettsissa Bostonin alueella asuttuani käväisin lomalla Michiganissa. Ja kun tulin takaisin kone odotteli laskulupaa kentälle kierrellen Bostonin yllä, näkyväisyys oli todella hyvä. Ihan kuin olisimme olleet jollain sightseeing-lennolla. Silloin tuntui ihan kuin olisi kotiinsa tullut. Mutta ei tuo tietenkään vedä vertoja sille tunteelle kun reilu puoli vuotta sen jälkeen palasin takaisin Suomeen...

Kassi-Alma said...

Lentäminen pelottaa niin paljon,että ikimuistettavimpia on hetket kun kone on maassa jälleen.

Onnistunutta Amsterdamin matkaa!