Monday, June 25, 2007

Say2 postia ja pari muuta

Ylläri vihjeineen odotti minua postilaatikossa.
Meillä on näemmä joku kesäduunari jakamassa postit kun ovat nyt olleet jo ennen puolta päivää laatikossa :o Tällästä ei ole aikoihin sattunutkaan, yleensä posti saapuu illalla viiden - kuuden pintaan.

KIITOKSET Say2:lle taas kivasta postista!!
Annoit läjän vihjeitä ja minähän Googletin sitten :) Jätin viestiä blogiisi, mutta en uskalla tähän yhteyteen blogiasi linkittää vielä.

Mutta siis tälläistä tällä kertaa Say:ltä, Muumimaailma uutiset på swenska sekä 2 Kotiliesi lehteä 1960-luvulta. Tästä varmasti irtoaa paljonkin askarteluun, Kiitos :)

Tiinan leimakuva atc-vaihdon kortit saapuivat. Tässä koko sato! Kuvasin nyt poikkeuksellisesti kun eivät kerralla kuitenkaan mahdu skanneriin.

Itse tein kahdenlaisia kortteja, jotka tässä alempana kaikki:


Mrs Vsop:n ½kiloa askarteluiloa -vaihdossa saapui materiaalia Ingridhalta jo viime vko:lla. Tällästä ihanaa sain c5 kuorellisen verran, kiitos!!

Oman materiaalikekoni julkaisin tässä postauksessa jo aiemmin.

Kesäkuu on lopuillaan. Oma Say2 paljastuspakettini lähtee huomenna tai ylihuomenna postiin, valmiina odottelee jo, mutten vielä tänään halunnut sitä postittaa...kun sisältää sen paljastuksenkin.

Kolmannelle Say kierrokselle en lähde mukaan. Tämä on ollut hauskaa, niin antajana kuin saajanakin!! Halusin nyt kuitenkin kokeilla Toverikuu juttuja. Ilmoittauduin jo Toveri Elokuulle ja tänään bongasin myös Toveri Heinäkuun, eli 2 seuraavaa kk meneekin Toverijuttujen parissa.

2 comments:

Laura said...

Sinulla on ollut kyllä huiman ihania postipäiviä. vau!

Triin said...

Moi, mainostan mun sivulla olevia decoja missä on vielä vapoja paikkoja jos aihet kiinnosta :d