Wednesday, June 20, 2007

Monta vaihtoa samassa postauksessa

Osallistuin ekaa kertaa Kaisuliinan askivaihtoon. Aiheena oli NAM! Ja tälläisiä askeja tällä kertaa, ensin minun tekemäni:

Askini kuvattuna päältä päin.

Ja sisällä aiheeseen sopivaa tavaraa.

Askini koko sisältö.
Aluksi ajattelin pistää askiin sisälle vain sitä mikä on minun mielestäni NAM! Värejä myöden. Mutta lähti sinne joitain tarroja joissa nakkisämpylää ja hampurilaistakin. Mä olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä että tähän aikaan vuodesta saadut tuoreet ja uudet porkkanat ovat todellakin nam! Päihittävät monet karkit mennen tullen, kannattaa maistaa!!

Millam oli mulle tehnyt salmiakkiaiheella kivan rasian:


Ja mukana tuli myös ihka oikeita Pax salmiakkeja :) KIITOS!

½kiloa askarteluiloa -pakettini saapui eilen Sassulle. Itse en kuvaa muistanut paketin sisällöstä napata mutta sain luvan ottaa kuvan Sassun boksista.

Pakettini painoi aluksi meidän puntarin mukaan reilu ½kg ja kun poistin siitä mm. tukipahvit ja joitain tavaraa niin se jäi vajaaksi. En kuitenkaan ihan sata varma ole tuon vaakan luotettavuudesta joten jätin sikseen ettei vaan mene lunastukseen. Tämä kaikki siis mahtui isoon helposti kuoreen!
Ihanaa että Sassu tykkäsi materiaaleista!! Ikinä ei voi olla varma mistä toinen tykkää.
Keijuaiheiset 3d kuvat ostin Hollannista, samoin muutamia tarra-arkkeja, kiinalaiset kolikot sekä aakkosarkin josta annoin puolikkaan Sassulle. Muuta kaikki omista varastoistani.

Itse en ole vielä saanut pakettiani, mutta kuva tulee tähän myöhemmin!

No, sitten vielä Hiekkaoliivin 19 atc vaihdon kortit, aiheena: Ottakaa kantaa!
Tässä minun tekemäni:

Kestovaipat kunniaan (joka liippaa myös aihetta luonto)

Ei eläinkokeille!

Luonto

Yleensä en ole piirtänyt mitään atc kortteihin, mutta näihin sai sanoman paremmin esille kun teki kokonaan itse...kuvia myöten (viimeisessä kortissa käytin yhtä leimasinta).

Tällä kertaa parit eivät olleet päikseen, omat korttini sain Junipalta. Allekirjoitan hänenkin kantaa ottavat korttinsa! Hyvät aiheet.


Baula on saanut blogini palkinnon. Tämän(kin) unohdin kuvata. Pistin hänelle siis eyelettejä (2 erilaista satsia), tekstitarroja, rub-oneja, tarra-arkkeja, yhden isomman tarrakuvan...pistinköhän muuta (?)...joku dementtia taas vaivaa :)

4 comments:

Tanja said...

Wautsi, onpa hienoja ihan kaikki. Varsinkin nuo sinun kantaaottavat atc:t ;).
Tosiaan uudet porkkanat ovat kyllä nameja, tänään pitäisi mennä torille ostamaan mm. niitä juhannukseksi. Taitaa siletä tulla kyllä mukaan hiukan muitakin vihanneksia, nam :)

Leea said...

Hienoja ja hauskoja kortteja, ja hyvät aiheet noissa kantaaottavissa!

sari said...

Ihan mielettömän ihanan paketin olet lähettänyt ja askit ovat molemmat kivoja. Kantaaottavat kortit upeita=)

baula said...

Minä kuvasin voiton.. Olen vain unohtanut laittaa kuvan blogiini.. :D Halutessasi voit ottaa sen sieltä nyt..