Monday, June 25, 2007

Kolmihenkinen perhe löytynyt!!


Löysin eilen pölyn alta kolmihenkisen perheen taloineen.

Aluksi luulin heitä olevan kaksi ja heidänkin sukupuolet luulin ensin päinvastaiseksi. Tarkemmin katseltuna, housupukuun pukeutunut henkilö omasikin enemmän naisellisia piirteitä kuin tuo paperimekkoon sonnustautunut. Saattaa hyvin olla että paperimekkoinen on tyttö eikä mies...mistäs sen tunnistaa? :)

Tuon paperiluomuksen on eittämättä tehnyt veljeni liki 5v tyttö tai siskonsa 10v. Tälle täytyy kyllä saada muutos! Paperi ei välttämättä ole kovin hyvä materiaali kesähelteellä...

...niin, siis etsintöjä jatkettuani löysin vielä yhden henkilön, kovin pienen sellaisen (kuvassa vasemmassa takanurkassa). Tämäkin oli sonnustautunut omituiseen paperikääröön. Sukupuolta en vielä saanut selville.

Kolmikon kansalaisuus on epäselvä myös. Nukeissa ei lue mitään. Noilla aikuisista toisella oli punaiset "kengät" jalassaan. Toiselta en huomannut katsoa.
Huonekalut olivat lähes kaikki merkkiä "Jovi" (muistaakseni, tarkistan vielä) ja peräisin W.Germanystä.

Saksalaiset ovat itselleni kovin vieraita, tiedän vain yhden...ala-aste aikaisen kirjeenvaihtokaverini Regina Zimmermanin...olisko nämä Zimmermaneja ja perheen äiti itse Regina?


Tämä Lundby sijaitsee vanhempieni lastenhuoneessa, siis lastemme mummolassa...sekä lastemme serkkujen mummolassa. Silläkin uhalla että tämän kodin käyttäjäikä on kovin alhainen (lähinnä meidän liki 4v poika ja veljeni liki 5v tyttö leikkivät tällä) ajattelin tämän kunnostaa.
Seiniin pitää uusia tapettia / paperia ja lattiat joistain huoneista uusiksi...tai sitten ne peitetään matoilla.

Huonekaluja tässä onkin jo ihan kivasti, katsotaan mitä jätän ja mitä en, ostanko lisää...parisänky olisi kiva sekä myös pinnasänky vauvalle.

Katsellaan miten intoa riittää...

No comments: