Thursday, June 28, 2007

Sateella sisällä ei tarvitse näppejään nuolla...



...eikä kannatakkaan jos ne näyttävät tältä :)
Askarreltiin liki 4v poikani kanssa eilen pyykkipoika magneetteja. Ja nyt on jääkaapin ovi täynnä magneetteja ;) Mut täs on ihan kiva idis lahjaksi, näin niinkuin lapselta vaiks mummolle tai kummille.

Maalattujen pyykkipoikien koristeet löysimme ½kiloa askarteluiloa-vaihdon sadosta sekä muista kivoista lahjoista joita mulle on lähetelty atc korttien mukana. Tässä muutama koristeltu.

Poika valitsi koristeet ja sommitteli ne pyykkipojille, minä liimasin ne kuumaliimalla kiinni.
Magneetit olivat Tiimarista joskus aikoinaan ostettu. Tänään ostimme suorakaiteen muotoisia magneetteja jotta ne eivät jää pienemmistä pyykkipojista rumasti sivuilta näkyviin.
Ja pyykkipojat olivat meidän takapihan pyykkinarulta ;) Siellähän niitä vieläkin, jos tehdään lisää...

JOS jonkun lapsi on innostunut tekemään tälläisiä, niin pistetään lasten vaihto pystyyn!!
Vaihdetaan koristeltu pyykkipoika magneetti :)

2 comments:

Anonymous said...

Kiitoksia villahousukehuista ja kiinnostuksesta niitä kohtaan, mutta uskoakseni en malta niistä luopua. Tykkään itsekin niistä niin kovin, vaikka käyttäjää ei tällä hetkellä olekaan. Eiväthän ne kaapissa pilaannu. :)

En ole edes varma niiden koosta, aika isot ne kyllä ovat. Voisinkin joskus kokeilla niitä 1v2kk ikäiselle kummitytölleni, niin saisi vähän osviittaa.

Ihania nuo teidän pyykkipoikaaskartelut!

vikke* said...

Ymmärrän täysin!! Lanka on kyl ihanaa.
Ei tässä muuta kun tämä laiskistunut neuloja ottaa vaan itseään niskasta kiinni ja tekaisee talveksi pojalleen pitkälahjepökät vaipan päälle :)