Tuesday, April 22, 2008

Kollaasideco vanhalla valokuvalla -kotona-

Deco saapui jo monta viikkoa sitten kotiin, hävettää etten ole saanut skannattua sivuja...mutta nyt jäin istumaan koneelle ja päätin skannata.
Deco on aivan ihana!! Siinä on paljon kuvia vanhoista sukulaisistani ja nyt ikäänkuin sain henkilöille hieman taustaa :) Nyt tiedän millaisia nämä ihmiset ovat olleet, näin kuvitteellisesti.

SUURI KIITOS kaikille decoon osallistuneille. Mahtava deco!


Etukansi by Vikke*


1. Vanilla
Ihanasti tehty sivu. Kuvan olen huutanut nettihuutokaupasta ja se on minulla alkuperäisenä tallessa. Kuvan (poika??)lapsi on suloinen ja sivulla se pääsee kivasti edukseen.


2. Ansku
Tällä sivulla on käytetty biologisen pappani äidin kuvaa, eli siis minun isomummoni. Hän oli esiintyjä ja kuva varmasti jostain näytelmästä lavasteineen. Todella ihana värimaailma sivussa!!


3. Alice K
Tässä niin ikään isomummoni. Tykkään kuvasta paljon, silhuetti on nätti. Ihana värimaailma tälle kuvalle. Utuisen pehmeä sivu, jolla kivat yksityiskohdat. Mm. nimet vasemmassa reunassa koskettivat, sillä tällä kuvan henkilöllä on oikeasti ollut Leo niminen lapsi (biologinen pappani jota en ikinä ole nähnyt).


4. Kaisuliina
Tämä kuvan mies on sukua myös, en tiedä yhtään kuka hän on. Kuvan kaivoin isäni kuvien seasta ja skannasin itselleni. Sivu on nätti ja värimaailma sopii kuvaan.


5. Tanjuska
Tällä sivulla on niin ikään tuo isomummoni, joka kuvassa ammattinsa puolesta, jollain lavalla. Tässäkin sivu tehty ihanasti kuvan kanssa yhteensopivaksi, tykkään paljon noista kukista joissa pienenpienet "timantit" keskellä.


6. Calle
Tämä sivu on niin ikään nätti. Kuvaa omista varastoistani ei ole käytetty mutta sivu on tasapainoinen ja kivasti tehty.
Itse olen hieman tyrinyt, yritin reijittää sivua, en huomannut koholla olevia tähtiä (olivat reijittäessäni alapuolella) joten toinen tähti (punainen) irtosi siinä touhussa ja joutui lastemme käsiin. En ole tähteä löytänyt, mutta jos löydän niin liimaan takaisin!!
Reijitin eri puolelta noiden tähtien takia. Tästä syystä edellisen tekijän sivulla on nyt 2 reikää, hänen reijittämänsä ja itse tekemäni...


7. Pau
Ihana saaristolainen tunnelma kalastajineen ja koripunoksineen :)
Todella upea ja tasapainoinen.
Sivulla käyetetty pientä perhepotrettia kuvana. Kuvan olen ostanut kirpparilta ja sekin siis löytyy minulta alkuperäisenä. Kuvassa perhe jostain päin maailmaa, en tiedä yhtään, keitä ovat.


8. Jaana
Tällä sivulla käyetty samaa perhekuvaa kun edelliselläkin sivulla, tässä se on vain isompana.
Upea sivu tämäkin!! Värimaailma sopii kuvan kanssa yksiin ja tunnelma on saatu kivaksi.


Takakansi by Vikke*


Ja tässä deco kokonaisena, liitettynä saranarenkaalla. Kuvassa myös Art paper doll´s 2 deco...tuossa päällimmäisenä.

2 comments:

Dumdum said...

Onpas kollaasidecossa ollut loistava idea ja on muutenkin hieno!

Mulla on sun Mucha 2 Altered Postcard Deco. Lähetin sähköpostia mutta saitkohan sen? Tarvitsen seuraavan osoitteen, dumdum@luukku.com

vikke* said...

Vastasin tänään meiliisi, pistän uudelleen jos ei ole tullut perille :)