Tuesday, April 1, 2008

Deco sivu ja atc vaihtoa


Arjan "SIIVET" decoon tein tälläisen sivun.

Vanillan kanssa teimme 3 atc kortin vaihdon niin että lähetimme kirjekuoressa pinon materiaalia omista varastoista. Näistä matskuista sitten teimme molemmat 3 atc korttia toisillemme. Nämä ovat siis Vanillalle hänen omista materiaaleistaan (matskua jäi yli, oli kiva kun oli valinnan varaa!!):


"BIRD PLANET"


"YOU"


"GO TO THE UGANDA"
Tämä on mielestäni tavallisen tylsä...ja hieman liian tummakin sävyltään.

*****
AliceK:n kanssa teemme samanlaisen vaihdon. Hänen lähettämänsä matskut odottaa vielä käsittelyyn pääsyään ja omani lähetän tänään Alicelle.

Myös Art Paper Doll´s 2 deco on kotiutunut!! Aivan ihana, esittelen sen paremmalla ajalla kun ehdin skannaamaan kaikki sivut.

*****
HUOM!! Ehdota tuollaista 3 atc kortin vaihtoa jos haluat kokeilla mun matskuista :) Mun mielestä nää on tosi hauskoja kun saa toisten materiaaleista koota!!

6 comments:

Kirsi said...

Kivoja kortteja ja decosivu taas. Mä voisin vaiks innostuakin tuollaisesta kolmen kortin vaihdosta. Ellei ihan kovin tiukkaa aikataulua laiteta. Mitäs tuumit?

vikke* said...

Juu, kiva!!
Ei pistetä tiukkaa aikataulua, sovitaan meilillä paremmin :)

Vanilla said...

Ihania kortteja! Mä yritän saada omani huomenna postiin, tänään en ehtinyt, kun meinasin muutenkin myöhästyä töistä.

Voitais jossain vaiheessa ottaa uusiksi:)

vikke* said...

Ai sä huomasit nää jo. Vein tänään postiin eli huomenna pitäs olla siellä. Juu, otetaan uusiksi joskus!! Tää oli kivaa :)

Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹