Sunday, July 1, 2007

Mitä minä tein Say2:n ajan?

Jaa,a...olipas kysymys. Itse itselleni vastaten:

"Minä koitin parhaani mukaan ilahduttaa ihmistä, joka kirjoittaa blogia nimeltään Hiekkaoliivi ja joka omistaa nettikaupan nimeltään Hiekkaoliivi."

Ja tässäpäs mulla olikin haastetta :)
Haastetta siinämielin, että olin jo aiemmassa Hiekkaoliivista tehdyn tilaukseni yhteydessä ajatellut seuraavaa Say:täni (jonka henkilöllisyys ei silloin vielä ollut tiedossa)...no enhän mä voinut Sandylle lähettää häneltä tilaamiani juttuja ;)
Sekä Say2 emo että itse Sandy saivat ehkä hieman hätääntyneen oloista sähköpostia kun yritin miettiä, mitä ihmettä osaan ostaa ihmiselle jolla on oma putiikki, joka tilaa sinne ilmeisesti mielestään tavaraa ja jolla luulemani mukaan oli jo kaikkea. No, hätäni oli aiheeton, Sandy tykkää ihan normaaleista askartelujutuista ja on kaikkiruokainen :)

Päätin kuitenkin jo kierroksen alussa, etten Tiimariin mene ;) Käytin hyödykseni mm. Pian askartelupuotia sekä Ilona Decoa. Pistin välillä myös asialle Hollannissa asuvan ystäväni sekä käväisin itse Hollannissa ja Amsterdamin askartelukaupoissa ;)

Mitä kaikkea lähetinkään Sandylle?

Paketti 1:


Rub-onien (Askartelupuoti Piasta), atc-kortin, Lundbyyn ostamani myrskylyhdyn sekä Orvokille tekemieni lehtien lisäksi paketissa oli pari salmiakkinamia, auto sellaisia...jotka eivät siis kuvaan päässeet.

Paketti 2:

Uskaltauduin lähettämään kirpparilta löytämäni vanhan Kotiliesi-lehden. Ajattelin pitkään voiko kirppikseltä ostettua lähettää, itse olisin ollut mielissäni tästä ja onneksi myös Sandykin *huh* eli paketti muutaman oman varastoni paperin kanssa oli ok tälläisenään.


Paketti 3:Askartelin ihka ekaa kertaa MatchBoxin. Nuo hedelmäkuvat ovat peräisin T:mi Nukkekoti ja Lelu EM:stä, josta tilasin myös edellä olevan myrskylyhdyn. (Tilasin tuolta muitakin arkkeja, joita olen käyttänyt atc korteissa.)
Askartelin myös atc kortin Sandyn kiireiseen elämäntilanteeseen liittyen. Kuva jostain vanhasta lehdestä.

Paketti 4:

(Tämän kuvan nappasin Sandyn blogista sillä en löytänyt lainkaan ottamaani kuvaa.)
4 scräppipaperia ja aakkostarrat Ilona Decosta ja kollaasi tarra-arkki Hollannista (jonka ystäväni mulle kävi ostamassa). Mukana myös paperinukke postikortti, joka toimi viestintuojana.

Paketti 5:Viimeinen paketti sisälsi Amsterdamista ostamani Alpha Bitch tarra-arkin sekä namia peltirasiassa. Amsterdamin Scraplandiasta ostamani tekstileimasimen, 3 tekemääni atc korttia sekä tekemäni kotelon niille ja oliivi seveettejä Amsterdamilaisesta ruokakaupasta :)
Lisäksi tein Orvokille ja Paulille kihlajaislahjaksi albumin, joka oli tehnty pieneen Maze Bookiin. Kuvat uskalsin kopioida vain tätä albumia varten Hiekkaoliivista ;)
Tässä albumi kokonaisuudeltaan, aukeama kerrallaan:

Kannessa lukee teksti "Orvokki & Paul 22.06.07" mutta se ei näy hyvin.
Maze Book paperi oli kooltaan 20 x 20cm ja tul
ihan siitä aika iso noin Lundbya ajatellen, mutta saapa paremmin selkoa kuin kirpun kokoisesta ja tätä oli ihan hyvä tehdäkkin, ei menny sormet solmuun :)

Olen tosi iloinen että sain parikseni juuri Sandyn ja iloinen siitä, että hän tykkäsi lähettämistäni jutuista ;)
Nyt pidän taukoilua Say meiningeistä ja suuntaan siis ainakin seuraavat 2kk Toverikuuhun _o/

6 comments:

Vanilla said...

Hahaa, mä arvasin sut jo tuosta atc-kortista, jossa on kalenteri! :) Ihania yllätyksiä olet Sandylle lähetellyt!

vikke* said...

Miten sä siitä arcasit? Käsiala varmaan :)

Vanilla said...

Siitä kalenterista! Mul on sun tekemä atc, jossa on käytetty samaa kalenteria. :)

Sandy said...

Kiitos vielä kerran, Vikke!

Jokainen pakettisi tuntui niin huolella juuri minulle kasatulta! Kerta kaikkiaan täysiä kymppejä jokainen. Paljon, paljon sellaista, mitä en aiemmin ollut nähnytkään. Siinä oli ihmettelmistä ja ihailemista - on edelleen, tarvikkeet ovat käytössä ja niin kuin blogissani jo mainitsin, niin näistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Budjettisi on kyllä ylittynyt heti kättelyssä, mutten suinkaan valita. :D

Olisin minä ilolla Hiekkaoliivinkin tuotteita ottanut, ihan turhaa oli kaikki arastelusi. ;) Anskulla oli silmää parin valinnassa, olen aina pitänyt kovasti tyylistäsi, joten olit varmoilla vesillä koko matkan maaliin saakka. Ja kuten sanottu, olen ihan tavallinen askartelijasielu, joka löytää käyttöä kaikelle ja hypistelee onnellisena kaikkia askartelutarvikkeita.

LÄMMIN KIITOS!
Myös Orvokilta ja Paulilta! ;)

vikke* said...

Kiitos sanoistasi SANDY!!

Hiekkaoliivilla on kyl niin kivoja juttuja että mielelläni niistä itsekkin askartelen :) Mutta nyt kun mainitsit, niin olis ollut aika hauskaa yllättää sut Hiekkaoliivin tuotteilla :D Pöh, miks en ite tajunnu...

vikke* said...

VANILLAlle vielä, näin sitä unohtaa jo askartelunsa ;) Pitääkin kattoa vanhoja atc kortteja...