Wednesday, July 25, 2007

Mainokset uusiksi


Korttien mainokset ovat 1960 luvun Kotiliesi-lehdestä. Mainoksista olen koonnut atc-korttiin sopivat osat, paljon jäi tekstiä vielä lehteen :) Ovatpa tuotemainokset olleetkin nykymainoksiin verrattuna "selitteleviä, perusteltuja ja paljon enemmän tilaa vieviä" ;)

Ensimmäisen ja kolmannen kortin taustapaperin ostin alunperin nukkekotia varten. Se ei mielestäni ollutkaan livenä niin kiva joten en sitä sinne pistäkkään. Leikkasin ison arkin pieniksi ja käytän sen askarteluun! Arkki oli iso 50 x 70cm ja maksoi 1e (!!) joten ei paha hinta.
Keskimmäisen kortin taustapaperin sain Maissilta ja olen sen (alunperin mustavalkoinen) vanhentanut Distress Ink -antiquen linen- musteella. Nyt se sointuu paremmin tuohon -60luvun lehden palasiin.

Nämä ovat vapaana, haluaisin vaihdossa 3kpl mainontaa ;)
NÄILLE LÖYTYIKIN JO VAIHTAJA ;)

4 comments:

Kassi-Alma said...

Kiitos,kun olit laittanut Ystävyysdecoon,kenen se on ja linkittänyt Arjan sivunkin,muuten olisin ollut hukassa:)

Chanchan said...

Aivan ihania nämä! "Vaivattomat päivät" on ihan ehdoton suosikki. :p

vikke* said...

KASSIALMA, juu ole hyvä vain!! Mule deco tuli ihan ilman mitään lappua ja jouduin selaamaan blogistaniaa miettien, kenen tää nyt oli :)

CHANCHAN, Tuo oli kans mun suosikkini!! Miten sitä onkaan asioita ilmaistu männä vuosisadalla :)

www.millam.vuodatus.net said...

Kas ihania mainoksia :) Minullakin on hamsteerattu say ykkösestä alkaen näitä vanhoja lehtiä (sain siis say1:ltä ekan vanhan lehden) ja kovasti on lehdet olleet käytössä. Vanhoissa lehdissä + mainoksissa on paljon "positiivistä"