Tuesday, July 24, 2007

Atc vaihtoja ja haastetta

Atc vaihtoja olen tehnyt Anskun ja Maissin kanssa. Tänään saapui kortit molemmilta. Maissi sai minulta nämä kortit ja itse sain Maissilta nämä (klikkaa isommaksi):

Kiitos Maissi, tykkäsin kovasti!!

Anskulle kelpasi mun Geishat jotka siis tehty jo huhtikuussa :)
Anskun galleriasta valkkasin itselleni nämä:

Kiitos Ansku!! Nämä olivat myös mieluisia.

Sekä Tanjalta että Kirsiltä on tullut haaste:
Mistä bloginimesi on peräisin? Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä. Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina?Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää / keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja / tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Tämän vuoden helmikuussa, liittyessäni Say1:een, halusin perustaa oman blogin askarteluharrastukselleni. Mulla on ollut vuodesta 2005 käsityöblogi, mutta en halunnut sitä täyttää askarteluilla...no, sitten perustin tämän blogin ja nimikin tuli heti katsellessani keittiön pöytäämme joka oli mun askarteluni jäljiltä. Siitä nimi ASKARTELUVUORI, nimi kuvasi kaaosmaista pöytää ;) Mutta voi tuon nimen käsittää toisellakin tavalla ja yritinkin alussa vääntää jotain pientä tarinaa kahdesta vuoresta jotka sijaitsevat naapureissa...
Musta oli myös hyvä että blogin nimestä ilmenee heti, mikä on sisältö!!
Mutta blogista näin yleensä, mua on alkanut hieman harmittamaan tämän blogin perustaminen juuri siksi koska mulle niin tärkeä KASVATANMINUA blogini on nyt jäänyt kokonaan :( Jos olisin jatkanut sitä blogia näillä askarteluilla, olisi se yhä voimissaan. Nyt olenkin hieman kiikun kaakun että poistanko kokonaan tuon ekan blogini (?) aika näyttää. Kokoajan on joku käsityö meneillään mutta aikaa niille on vaan niin vähän. Tää alkaa menemään jo haastenn yli, mutta eiköhän sitä aikaa taas joskus jossainmuodossa järjesty :)

3 comments:

Maissi said...

Kiva kun tykkäsit korteistani, vähän jännitin, koska nämä on sellaista tietynlaista huumorilajia mistä itse pidän, mutta kaikki ei. Laitoin korttisi esille lipaston päälle, koska ne on niin hienoja, että on sääli laittaa niitä heti kansioon.

vikke* said...

Huumori puree minuun :)

ansku said...

Hei Geishat oli ihania vaikka olikin tehty huhtikuussa :) ei ne aina tarvii tuoreita olla. :D