Wednesday, April 4, 2007

Päivitystä, vihdoin!

Ensin pyydän vielä anteeksi etten ole päivittänyt. Mulla on ollu sunnuntaista asti kamala flunssa ja korkea kuume. Tänä aamuna oli vielä kohtalainen kuume päällä mutta ainakaan nyt iltapäivään ei ole noussut, peukut pystyyn ettei nousekkaan. Että voi tympiä tuo sängyssä makoilu...mitään muuta ei voi eikä kykene tehdä kun vaan maata ja nukkua, niin vetää voimat pois.
No, nyt meillä on sitten kaikki nuorimmaistamme loukuunottamatta kipeenä, esikoisella nous yöllä korkea kuume ja mies jäi kotiin makoilemaan kuumeen ja flunssan takia hänkin. Voi kun tuo pikkuinen 1v1kk poika jäis kokonaan saamatta tän!
*****


Say paljastui maanantaina!! Miia oli lähetyksien takana. Jossain vaiheessa koitin arvailla käsialan ja paikkakunnan perusteella mutta pieleen meni :) Miia on minulle kaikenkaikkiaan uusi tuttavuus.
*****
Iipan kanssa vaihdoimme atc:t aiheilla: komea mies, leimasinkuvat(2eri leimasinta/kortti) ja pääsiäinen. Iippa olikin jo ehtinyt laittaa omat korttinsa blogiinsa. Tässä minun tekemäni kortit:



*****
Enempää ei irtoo.

3 comments:

miia said...

Toivottavasti paranet pian ja toivotaan ettei pikkuinen poika saa sitä tautia!

Hyvä kun se mun viimeinen say-lähetykseni tuli maanantaina perille, ei ehtinyt ihan lähtemään torstain postien mukana, mutta jäipä jännitettävää viikonlopun yli. :)

Iippa said...

Kiitos paljon ihanista korteista! Nuo pääsiäiskortit oli hauskat, kun niissä oli se mämmi-reseptikin, omaperäinen idea! :) Pidin kyllä kaikista tekemistäsi korteista! :)

wiiks said...

Ihania nuo sinun korttisi! Niissä on asennetta ;)