Thursday, April 12, 2007

Meemiä


Käytiin jälkikasvun kanssa Tiimarissa. Saippuakuplien lisäksi ostin 12" x 12" papereita MazeBookeihin.
Posti toi tänään upeat leimailuvaihdot Narnialta. Kuvaan ne paremmalla ajalla ja valolla.

Iippa haastoi minut nolojen tilanteiden meemiin.
ja nyt sitten mietinkin, mitä kehtaa kertoa ja mikä olis hyvä jättää kertomatta :D On sitä sattunut ja tapahtunut joskus vuosia sitten nimittäin hieman enemmänkin.
Päädyin nyt sitten aika iisiin:
"Tämä tapahtui ala-asteella, ehkä neljännellä luokalla. Istuimme pareittain ja vieressäni istui poika. Ruokailimme luokassa, järjestäjät jakoivat astiat. Yks kaks mua alkoi pierettää ihan hillittömästi mutta en uskaltanut pieraista kun pelkäsin että se alkaa haisemaan :D No, odottelin siinä sitten pieruani pidätellen astioitani ja heti punaiset muoviset lautasen ja mukin saatuani, asetin mukin persukseni alle ja istuin siihen päälle päästellen samalla pierun :D :D :D Joo-o, näin kävi! Muutama luokkakaverini sitten ihmetteli miksi istun mukin päällä ja jotain siihen keksin että kokeilkaa itsekkin, aika vaikeeta... Loppu hyvin kaikki hyvin, pieru ei haissut tai sitten hajut jäi kun jäikin mukiin (kyllä, join siitä ruokailun yhteydessä vielä maitoa!). Kotona tätä kertoessani siskolleni hän kauhistui ja totesi että hyvä kun oli äänetön pieru, muuten se olisi alkanut kaikumaan siellä muovimukissa."

Oi kauheeta...
Ketäs mä nyt tähän haastaisin, saa napata ken haluaa. kaikilla tää taitaa jo olla. Ainakin olen vedet silmissä nauranut yhdelle jos toisellekkin kohellukselle.

1 comment:

Iippa said...

Heh, mä repesin tälle täysin! :DD