Sunday, January 12, 2014

TJK # 1 ja # 2

Silpputehtaan laajennusosa on käynnistänyt tämän koko vuoden mittaisen TJK haasteen. TJK tarkoittaa "Tämä joutaa korttiin" ja on jatkumoa Half Way Storagen edellisiin EMM ja TTM -haasteisiin. Eilen oli ahkera ja sain tehtyä kaksi ensimmäistä korttia tähän TJM-haasteeseen:

# 1 korttini: "Tauko"
Tässä käytetty pohjana pakkauspahvia, joka oli jo punainen. Label on irroitettu lasten farkuista ja tuo naru kuuluu labeliin. Kuvan olen saanut vaihtarina askartelutarvikkeista ja sydän on erään stanssin "roskapala" eli sisus eräästä ääriviivaisesta sydän kuvasta. Naru löytyi pätkänä silppulaatikostani. Rahaa tämän kortin tarpeisiin ei ole siis käytetty lainkaan. Tekstitkin löytyi yhdestä kirjansivusta joka joskus saatu atc vaihdon mukana.


# 2 korttini: "Mr. Badger"
Tässä olen käyttänyt hyödyksi jo aiemmin pohjustamani korttipohjan. siihen embossattu rataskuvio. Ukon pää on omalta kollaasiarkiltani (skannattu omista valokuvista) ja puhelimen osat leikattu sisustuslehdestä. Lisäksi korttiin on kierrätetty juomatölkin klipsu, kellon osia (oma lapsuuden aikainen rannekelloni, kellotaulun kupu tyypin naamalla...), klemmarit, veitsi ja avain askartelulaatikosta kaivettu... eli varta vasten tähänkään korttiin ei ole käytetty rajaa lainkaan.


Kopioitu teksti vielä Silpputehtaan sivuilta: TJK = Tämä Joutaa Korttiin! Nyt siis käy kaikki joutilas, ideana kuitenkin on, että kierrätystä harjoitetaan edelleen. Vuoden jokaisena viikkona on tarkoitus tehdä kortti. Joka viikko ei suinkaan ole pakko osallistua.

1 comment:

Sisko said...

Hienot kortit Vikke!
Hyvin ehtii molempiin. Aamulla on arvonta. Tekstaan nimesi kahteen arpalippuun ja vien taikaruukkuun odottamaan arvontaa.
Kiitos osallistumisesta. Ryhdy lukijaksi niin linkitän askarteluvuoren vaihtoblogin siihen sivupalkkiin.