Friday, January 3, 2014

Askarteluvuoren ATC haaste #12Viimeinen haaste vuodelle 2013 kuului seuraavasti:

Tehtiin ATC kortti jossa täytyy esiintyä mies. Sekä puolikas atc kortti jossa pitää olla jokin eläin.

Omat korttini ovat tässä:

Varmasti ajatuksia herättävä...hieman surullinen kortti, mutta tässä nyt ainakin esiintyy mies. Itse huomaan että vain harvoin tulee käytettyä miehen kuvaa missään kortissa...eli tämä oli itsellenikin haaste.


Puolikkaaseen ATC korttiin leikkasin linnun ja häkin Timpan stansseilla. Stanssit oli vähän niinkuin joululahjaksi itselleni :)


Ja tässä näkymä häkin taakse:


Haaste ei ihan putkeen mennyt. Yhden ihmisen kortit hävisivät postiin :( Kaiken järjen mukaan niiden pitäisi olla jo perillä minulla mutta ei ole. Tämän ikävän tapauksen vuoksi jätin itseni arvonnasta pois, joten en saanut tällä kertaa kortteja itselleni tästä haasteesta mutta halusin vielä muistaa kaikkia osallistujia...joten vuoden viimeisen haasteen kunniaksi innostuin vielä tekemään kaikille osallistujille ATC kortit. Korttisarja on yksinkertaisesti "perhoskortit" ja tuossa tohinassa kun pakkasin kunkin kirjekuoria, nämä jäi numeroimatta ja nimeämättä. Kääntöpuolella oli vain uuden vuoden toivotus :) Korteissa taustat on kierrätys pahvia jotka olen itse värjännyt misteillä. Perhoset ovat valokopioita kiiltokuva-arkista ja olen perhoset itse värjännyt leimasinmusteilla. Ihmisten päät ovat omista valokuvistani skannattu.
9 comments:

Ansku said...

Ihania nuo kortit. Mä en millään löydä sopivia tekstejä noista kirjoista, pitäisi ehkä käyttää aikaa ja merkata missä kohtaa olisi hyvä teksti.

Täti Punainen said...

Harmillista että posti hukkaa kirjeitä...
Upeita kortteja olet tehnyt!:)

vikke* said...

Mullla saattaa kortti olla valmiina päiviä ennenkun saan sopivan tekstin. Toisinaan teksti löytyy eka ja siitä lähtee kortin ideointi. Mun mielestä parhaimpia on ex alkoholistien tai narkkareiden runokirjat. Pari sellasta ostanu kirjaston poistomyynnistä ja ovat jo aika silputtuja. Niistä löytyy koskettavia tekstejä jotka pistää miettimään. Nää perhoskorttien tekstit on kirjasta "kanit laulavat pimeässä" ja sekin on tosi leikelty :)

Joskus koko teksti löytyy samasta lauseesta...joskus samalta sivulta...ja toisinaan nuu teksti on valmis mutta joku sana puuttuu ja sen voi leikata ihan eri kirjasta. Kirja sylissä voi helpostikkin mennä illalla sohvalla istuessa tuntikin.... :)

lehtipollo said...

Hienoja, ihana perhossarja harsoineen!

Mervi P. said...

Mahtavia kortteja! Ihailen myös tekstien käyttöäsi, itselläni tekstit tuntuvat menevän aina huumorin puolelle.

Ester said...

Korttisi ovat todella hienoja ja muiden mukana ihailen korttiesi tekstejä! Kun itse etsin tekstejä, saatan unohtua lukemaan kirjaa, siinä se askartelevan aika kuluu :).

Sisko said...

Hieno sarja! Omakseni sain tuon"Me elämme nyt, näin makaa maa."
Kiitos Vikke! Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle ja perheellesi!

sirppis said...

Kiitos Vikke KAIKESTA, laitoin blogiini kuvat korteista , jotka tein vaihtoon#12 ja jotka sain!

*Piiku* said...

"Näin siivet lentää yli maan" tuli minulle! Kiitos! Nämä ovat kaikki niin ihania!!! Tykkään tosi paljon noista teksteistä ja väreistä! Itsekin käytän paljon tekstejä, mutta ne ovat ihan erilaisia....