Monday, July 29, 2013

Think Monday-Think ATC

My first time this challenge...Gesichter – facesBecause my English is not very good...I can´t tell more this atc card....but I wish at you understand :) Art is international.
I use this atc on the image transfer and collage technique.
This is available for trade!! :)

Eli ensimmäinen kerta kun osallistun tähän haasteeseen, aiemminkin olen katsellut haastetta mutta kielimuuri on vienyt voiton ja olen jäänyt rannalle ruikuttamaan :) Tässä kuitenkin tämän maanantain haasteen mukainen korttini.

5 comments:

Ansku said...

Mahtavaa Vikke. Kielimuurit voi ylittää lyhyillä lauseilla niinkuin minä teen :) Saksaa ymmärrän jonkin verran ja englantia myös, mutten todellakaan ole mikään kielitaituri. Hieno kortti myös. Saa nähdä saanko aikaiseksi itse korttia.

enkulin käsityöt said...

UPEA JA IHANA

Daniela Rogall said...

your ATC looks great. you find a fantastic way to present a face on your ATC. Thanks for sharing it at TMTA and I hope we see more ;-)

Silkku said...

Niin minulla kanssa sama ongelma, ymmärrän kyllä hyvin, mutta sitten kun tarttis itse puhua tai kirjoittaa niin menee sormi suuhun, tuo googlen kääntäjä on aika kiva apu ollut ainakin minulla:)

Korttisi on jälleen magee...

Selma said...

Kivasti ideoitu ja teknikoitu kortti. Pitkään aikaan ei ole tullut tähän haasteeseen otettua osaa, pitäsköhän taas aloittaa...:)Google kääntäjä muakin jelppaa kieliongelmissa, siis pienissä lauseissa :D