Tuesday, July 2, 2013

EMM # 27 ja # 28

Huh, miten en kertakaikkiaan ole kerinnyt 3 viikkoon osallistumaan "Ei maksanut mitään" -haasteeseen. Toisaalta ihanaa kun aika menee nopeesti...kesälomahan kolkuttaa kohta jo ovea :) Vaan vielä on lähes 3 viikkoa ennen kun pääsee lomailemaan.
Eilen illalla tein kokeiluja FB:n askartelukirppikseltä ostamillani suihke väreillä. Mietin, mitä taustasta voi tehdä...siitä kun tuli liian tumma tarkoitukseensa. Ja sitten välähti että teenpä siitä tähän haasteeseen korttipohjat :) Siis oikeesti, kokeilu oli jo lentämässä roskikseen,,,ajattelin ettei mikään pelasta tummaa pohjaa :) Ja niin, pohjasta piti tulla rippikortti kummitytölleni :)

Kaksiosaisen kuvasarjan nimi on "Kalat". Korteissa esiintyy pappani äiti, kuva on skannatu vanhempieni valokuva-albumista. Tämä nainen oli tanssija ja hänestä on monia hienoja kuvia :) Kalat olen tulostanut netistä jo aikoja sitten...kuvassa oli monta kalarotua ja oli turhan rakeinen joten jäi pyörimään. Nyt keksin leikata kaloista vain olennaisen...eihän ne eviä tarvitse ;) Joten ovat tuollaisia pitkuloita. Reunoille laitoin hieman maalitussia.

"Kalat" 1/2


"Kalat" 2/2


1/2 korteista on vapaana vaihtoon, toisen pidän itselläni.
Ja jes, Blogger suostu pienentämään kuvat!! Eli normi kokoisena nyt :)

4 comments:

Kotilaiska said...

Hurmaavan intensiivisen sininen tausta korteillasi ja kiva teksti

enkulin käsityöt said...

Wau, upeita. Ihanaa iltaa sinulle.

Maca said...

Mielenkiintoisia kortteja!

Silkku said...

Joo tää bloggeri on vähän joskus outo tapaus, on ollut itselläkin ongelmia ja on jäänyt postauksia laittamatta ihan sen takia, kun ei ole onnistunut tallentamaan, mutta ei se haittaa, muuten tykkään kovasti. Asiaan;) olet jälleen tehnyt tosi siistit kortit, tykkään:)