Sunday, February 10, 2013

Kuvansiirto kurssilla

Tämän viikonlopun olen saanut "luvan kanssa" askarrella hyvässä seurassa :) Olin Keltaisen Kameleontin järjestämällä kuvansiirto kurssilla. Tuunasin peltirasian ja siinä sivussa jotain muutakin:Peltinen purkki joka ollut meillä keittiössä nenäliina purkkina. Pohjustin gessolla, siirsin kuvat ja värjäsin Distress Inkeillä. Lopputulos on hyvä (!!) Parempi kuin aiempi (jonka myös olin tuunannut)...aiemmasta kotioppisesta tuunauksesta kuva täällä.

Kankaalle siirrettyä kuvaa. En tiedä miksei kuva tahdo mennä oikein päin :(. Ompelin pohjan pellavasekoitteesta, valkaisemattomasta lakanakankaasta (ikea), kuviollisesta puuvillakankaasta (johon vedetty kerros gessoa) sekä pitsejä (kahta erilaista, toinen tuon ryhmäkuvan alla lähes kokonaan...) ja myös ihanaa ohutta harsoa joka tuli kurssilta materiaalina. Myös kuvat ovat matskua kurssilta, materiaalimaksun hinnalla :)Pilttipurkkien kansiin siirrettyä kuvaa...

5 comments:

Jenni said...

Heips,

hienoja kyllä nämä sinun korttisi :).

Tässä lupaamani linkki tekijänoikeusvideoon:

http://askarteluvuori.blogspot.fi/

Googlen tarkennetulla haulla voi hakea kuvia, joita saa käyttää kaupallisesti. Onnistuisiko suoraan tämän linkin kautta:

https://www.google.fi/search?as_st=y&tbm=isch&hl=fi&as_q=vantaa&as_epq=&as_oq=&as_eq=&cr=&as_sitesearch=&safe=images&tbs=sur:f&biw=1680&bih=922&sei=bApbUIahCOX54QSrl4HgCA#q=vantaa&hl=fi&tbo=d&as_st=y&tbs=sur:fc&tbm=isch&source=lnt&sa=X&ei=a80XUYOiCIbusgbTyoG4Bg&ved=0CEwQpwUoAg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42080656,d.Yms&fp=b115957a53e031b0&biw=1024&bih=431

(tuolla tuo asetusvaihtoehto " saa käyttää kaupallisesti")

Ja wikipedia commons:

http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page

Terv.Jenni

Jenni said...

Ja en näköjään saanutkaan laitettua noita suoriksi linkeiksi näin sunnuntai-illan aivosumussa.. ;)

Arja L said...

Hienoja kuvansiirtojutskia ja hieno on myös Sailan tupliksesta saamani kortti "Original Texas Jewboy". Kiitos :))

Tuire Flemming said...

Tuosta peltirasiasta tuli kyllä tosi hieno! Mitäs mieltä kotona oltiin nenäliinapurkin muodonmuutoksesta? Ja edelleen olen ihastunut tuohon tyttöön, joka on sopuisasti jakautunut kahteen pilttipurkin kanteen.

Selma said...

Oijoi..tuo homma on varmaan aika koukuttavaa ja niin hienoja töitä teit.