Monday, February 11, 2013

Atc tuplavaihto 2013 # 1

Osallistuin atc tuplavaihto haasteeseen Sannan blogissa. Nyt kun posti on tuonut mulle ensimmäiset 2 korttia ja tiedän kenellä on minun toinen korttini niin julkaisen kuvat omista tuplavaihto korteistani.For lunch...en ole kyllä enää varma minkä annoin tälle kortille nimeksi :)Original Texas Jewboy

Posti toi myös kahteen atc korttiin osat tarvikkeista, eli kuvat. En tietenkään kerro kenen kuvat tuli mulle :) Hirveesti haluisin kokeilla kuvan siirtoa näistä kuvista (viikonloppuisen kurssin jälkeen) mutta voi olla liian riskipeliä...kun kyseessä kuitenkin toisen ihmisen kuvat....hmmm, pitää kehitellä ideaa :)

2 comments:

eila said...

Hei! Minä ilmottaudun tuon toisen kortin onnelliseksi saajaksi. kortin nimi oli muuten gold.Minulla vain ei ole blogia jossa julkaista kortteja joten kiittelempä näin kommentilla ja kerron että perille tuli.
t. Eila

sirkkis said...

Hei vielä Vikke! Kirjoittelin jo tuohon yläpuolella olevaan postaukseen enkä huomannut, että tässä olisi ollut oikeampi paikka. Siis kiitos kovasti hienoista korteistasi, jotka ovat nyt blogissani näytillä.