Tuesday, June 12, 2012

TTM # 24


Nyt hieman aikaisemmin kun menneinä viikkoina tämän viikon TTM kortti. "Our children" kortissani mukana tullutta on vihreä teksti, joka löytyy Lindexin vaatteessa roikkuvasta lapusta. Kuvansiirtoa kokeilin tähän(kin) korttiini...kuva hankautui osittain rikki....mutta sopii hyvin tunnelmaan. Mulle tulee nyt korttiani katsoessani hieman mädäntynyt ja lahoava fiilis :)
Käytin myös Tim Holtzin Alkohol Inkejä reunoille.
Ens viikolla jotain muuta...keskikesän juhla tulossa :)

3 comments:

Silkku said...

Juu sopii hyvin tuohon tunnelmaan tuo hankautuma, millä olet muuten levittänyt noita alkohol musteita korttien reunaan, tekisi mieli kokeilla, kun niitä muutamat on tullut hankittua, mutta en ole oikein päässyt sinuiksi niiden kanssa ;)

Selma said...

Minulle tuli lähinnä vai taiteellinen vaikutelma eikä mikään mädäntynyt ajatus tästä kortista :)
Mulla ei ol noita musteita lainkaan, ehkä niitä pitäisi hankkia jos jatkaa näitä kortti juttuja ..hmm..
Korttini taitavat näyttää aika naivistisilta, kun pelkkiä kuvia vain liimailen pohjakuvalle. No toki naivistiset jutut ovat lähellä sydäntäni.
Ehkä joskus opin tekemään tällaisia hienoja taidekortteja niinkuin tämäkin sinun tekemäsi tuossa juuri on.

vikke* said...

Silkku: Jostain joskus kuulin että meikkisienellä on hyvä levittää...eli niitä kolmionmallisia (hyvä käteen) olen käyttänyt. Monta kertaa olen meinannut ostaa Timpan välineen tähän tarkoitukseen mutta nuukuus ja luovuus on ollut esteenä --> onnistuuhan se muillakin välineillä :)

Selma: Voi kiitos. Jokainen kortti on tekijänsä näköinen tahtomattaan. Itse olen monta kertaa ollut tekemässä jotain ihan muuta kuin mikä on ollut lopputulos...aina niistä tulee samanoloisia ja mua ärsyttää se etten osaa tehdä vaihtelevia kortteja. Toki tässä on kehitytty itse kukin, mun ihka eka atc kortti vuodelta 2007 löytyy täältä: http://askarteluvuori.blogspot.fi/search?updated-max=2007-02-14T05:01:00-08:00&max-results=7 ja hieno sekin on...muttei enää mun tyylinen =)