Saturday, June 9, 2012

TTM # 23

Pää on lyönyt tyhjää tän viikon ja TTM-haaste kortti syntyikin juuri äsken =) Kävimme lasteni toiveesta syömässä pikaruokaa eräässä kansainvälisessä yhtiössä, jonka toimintaperiaate ja muu maailma sotii itseni kanssa. Tästä se ajatus sitten lähtikin kun join kahvin kyseisessä ruokalassa.Kortissani mukana tullutta on koko tausta: pikaruokalan sokerin- ja pillinkäärepaperista koottu pohja. Kokeilin tähän kuvansiirtoa vasta ostamallani kalustelakalla sekä juuri hankkimiani Tim Holtzin Alcohol Ink musteita (kortin vihreät reunat sekä veripisara naisen kaulalla). Kuvansiirto jäi mielestäni liian hailakaksi johtuen taustan kuviollisuudesta joten liitin samaisen kuvan vielä ilman kuvansiirtoa. Tekstin löysin "Tarzan" kirjasta ja sopii erittäin hyvin ajatusmaailmaani pikaruokaketjua vastaan. Tekstissä mainitut jalokivet kuvastavat pikaruokalaketjun ruokia.

Nyt on hyvä mieli, tuntuu kun pitkästä aikaa olisin oivaltanut oikeasti jotain tärkeää! Ja kuvansiirto kokeilut jatkukoon!!

3 comments:

Muikku said...

Tää(kin) on upea. Ja loistava oivallus. Voittikohan ko. yhtiö sen oikeusjuttunsa skottilaista perheyritysravintolaa kohtaan, hmm (perheyrityksellä sattui olemaan sama nimi ja on ollut käytössä kai muutaman sata vuottakin jo.)

Ulla-Riitta said...

Hieno! Pidän tällaisista korteista, jotka ensisilmäyksellä ovat kauniita, mutta joista tarkemmin katsottuna paljastuu jotain syvällistä sanottavaa.

Selma said...

Kuvansiirto vaikuttaa mielenkiintoiselle prosessille. Hieno kortti kaikin puolin.