Saturday, March 10, 2012

Tänään tuunaamme tunikan...

...ja tarvikkeemme ovat:

Anna Abreu tunika sekä sekalaisia pieneksi jääneitä tai rikkinäisiä vaatteita joista saadaan lisämateriaalia.

Aloitetaan peittämällä epäkohta, musta kangas on vanhasta rikkinäisestä topista:


Tämän jälkeen tulostin mieluisen kuvan silityspaperille ja silitin kuvan vaalealle paidalle:


Sitten kuvan alue pienine varoineen leikataan pois paidasta ja ommellaan kiinni tunikaan:


Kuvan alareunaa koristelin napein ja nepparein:


Avasin tunikan sivusaumoista helmaa ja ompelin siihen vanhasta raidallisesta paidasta suikaleet. Lisäsin myös Tim Holtzin mittanauhaa:


Ja näin tunikan ilme on uudistunut:


Kuvaamista vaikeutti silityskuvan kiilto valossa. Hämärällä tuli kellertäviä kuvia ja valosalla kuva kiilteli. En hirveästi tykkää silityspaperin nahkeasta, kumimaisesta ja kiiltävästä pinnasta. Parhaimman saisi jos pystyisi tulostamaan ihan kankaalle suoraan :)

Mutta tulipahan kokeiltua ja kivaa oli!

Kuva paidassa muutes on tämä atc korttini.

4 comments:

Tuire said...

Hyvän näköinen tuli! Mua kanssa häiritsee noiden silityskuvien nahkeus. Tyttöjen T-paidoissa huomattiin aikanaan myös se, että kun trikoo venyy, niin kuvat halkeilee ajan kanssa pesussa. Toisaalta pvl-kankaassa kesti päivittäin käytetyssä kauppakassissa vuosia - ja se inhottava kiiltokin hävisi.
Sitähän on olemassa jotain sellasta kangasta, johon voi printata suoraan. En nyt muista, saako suomesta...

Silkku said...

...Kyllä tuli tunikalle uusi elämä, etteikö ihan lempi paita ;) näyttää hyvältä ja ei varmasti tule vastaan samanlaista :)

bissecat said...

Ihan mahtava.On ollu ittellä pitempään mielessä että pitäs skräpätä noita vaatteita.teineiltä jää tollasii ihan hyvii vaatteita jos kesällä sais aikaseksi.tää sun tunika on kyllä aivan mahtava parempi kuin alkuperäinen.

*Piiku* said...

Vinkki tuohon t-paita paperiin. HP-n siirto/silityspaperi ei ole laisinkaan niin kiiltävää, sillä tulee aika matta lopputulos, mielestäni ihan paras! Tosin en ole löytänyt sitä enää mistään kaupoista, mulle tilattiin suoraan maahantuojalta, ja on paljon kalliimpaakin! Mutta suosittelen!