Sunday, March 18, 2012

Insipiraation lähteellä # 19

Koukussa Korteihin Inspis # 19 haasteen aiheena on PUU.
Luin tehtävänannon jo pari viikkoa sitten ja aihe tuntui hankalalle. Nyt sitten eilen syttyi lamppu mun päässä ja tuotoksena tälläinen PUU:Mitä lie suvun sisällä sitten tapahtunutkaan....joka tapauksessa todistaja tulee ulkopuolelta - vai tuleeko? Puussa on yksi oksa tyhjillään :)

Kortin pohjan olen työstänyt Tim Holtzin Distress Ink musteella, käyttäen 3 eri väriä. Puun ompelin toiselle paperille, leikkasin ja liitin korttiin. Ihmiset tässä atc kortissani on Tim Holtzin kuvia.
Todistaja riippuu kortissa kiinni eyelettejen välissä olevalla narulla.

Haaste oli mahtava! Sopivasti haastetta.

3 comments:

Ansku said...

Ihana. Mä täällä ole väsännyt TTM:n kortteja, mut tuntuu että niistä puuttuu jotain, on täl kertaa aika simppelit...
Ehdottomasti sun pitäis raahautua livetapaamiseen :) jos niitä lähimaastos on, pitäis koittaa jos jaksais tehdä joku isompi ATC meeting...On ihana plärätä tuota vanhaa kansiota missä on vaihdettuja kortteja, sun Lusikkatanssi on kyllä edelleen yks suosikki...muistatko itse korttia?

Carita Oksa alias Cassu said...

Jälleen kerran loistava kortti!!! Kysyisin noista kuvista kun olit laittanut että ne on TH:n kuvia. Mistä, jostain lehtiöstäkö?

vikke* said...

Cassu, nuo löytyy Timpan Lost and Found paperikosta. Kuvia on monen kokoista, siellä on joitain arkkeja joihin on liitetty pienoiskoossa arkkeja, nämä ovat siltä sivulta.