Wednesday, February 27, 2008

Tim Holtz -deco

EDIT. Päivitän listaa sitä mukaan kun ihmisiä ilmaantuu tähän decoon!

EDIT 10.3.08 DECO TÄYNNÄ!!


Tim Holtz deco koostuu 10cm x 10cm kokoisista lasinalusista. Valmis deco liitettään kiinni saranarenkaalla, kuten edellinenkin lasinalusten päälle tehty deconi.


Decon kansi...


...ja sen toinen puoli (josta piti aluksi tulla kannen päälipuoli, mutta reikä meni väärälle puolelle).

OHJEET:

- Deco sivu (tässä tapauksessa lasinalunen) tehdään molemmin puolin niin ettei lasinalustaa jää reunoja enempää näkyville. Reunat saa jäättää jos haluaa ja jos ne sopivat sivun värimaailmaan.

- Molemmin puolin sivua tulee näkyä jokin Tim Holtzin juttu, on se sitten kuvana leimattu tai kollaasiarkista leikattu, mikä vaan...kunhan sen tunnistaa Tim Holtzin tuotteeksi heti ensinäkemältä. Sivulla saa olla muutakin matskua kun Tim Holtzin, mutta niin että ne jäävät itse aiheen tueksi (ei varjoon vaan siihen sopivasti tukemaan aihetta).

- Koristele sivusi käyttäen pitäviä kiinnikkeitä (kaksipuoleinen teippi tai pitävä liima...tms.) sillä sivua ei kontaktoida ja koristelujen tulee kestää selausta!

- Deco saa viipyä viikon yhdellä ihmisellä, ja sen jälkeen se laitetaan eteenpäin toiselle.

- Ilmoita minulle kun deco saapuu niin saat seuraavan ihmisen osoitteen. Ilmoita myös kun postitat decon seuraavalle. Näin pysyn itse mukana decon liikkeissä ja mahdollinen decon häviäminen saadaan paikallistetuksi.

- Mieti, onko sinulla aikaa tähän. Ilmoittaudu vasta kun olet varma että aihe kiinnostaa ja jaksat / haluat sivusi tehdä.

- Ilmoittaudu mukaan kommentoimalla tähän ja pistämällä mulle meilillä osoitteesi. Jos olet osallistunut aiemmin decoihini, minulla on osoitteesi joten sitä ei tarvitse ilmoittaa enää.

JA EI KUN MUKAAN!! Minun lisäkseni 7 decoilijaa pääsee mukaan :)

1. Vanilla

2. Jaana

3. Nannuli

4. Sannika

5. Tiivi

6. Piia

7. Puksipuu

*****
P.S. Kyllä, ekassa kuvassa näkyy rakennekynnet. Kyllä näilläkin voi askarrella kun omat kynteni ovat jo menneet pilalle :)

12 comments:

Anonymous said...

Hei! Tähän mä kyllä lähden mukaan! Ihanat kannet oot tehny! Olisin sitten mielelläni listan loppupäässä, niin saan vähän muutakin materiaalia kasaan niiden sun hienojen leimailujen lisäksi.. :)

T:Puksipuu

eusu said...

Moikkelis ibuna. Olen odotellut kuvia valmiista kalenterista... Milloinkas?

vikke* said...

EUSU: Valitettavasti yksi kalenterisivu on edelleen tulematta, mutta luvattu tehdä. Ajattelin julkaista koko kalenterin kerralla. Mutta juu, onhan tää aika kyllä mennyt jo (kohta maaliskuu!!) eli voisin mä sen kyllä julkaista vajaana.

Vanilla said...

Minäminäminä! Ja osoite sulta löytyykin:)

Terv. Yks leukasärystä kärsivä :(

Jaana said...

Minä tulen tietysti mukaan! Kun löytyy tuota materiaalia omasta takaa ;) Vieläkö osoitteeni löytyy?

vikke* said...

Kaikkien tähänastisten ihmisten osoitteet löytyvät :)

Nannuli said...

Ehdottomasti mukaan, jihaa!

sannika said...

Mukaan! Ei ollut ennestään Holtzin materiaaleja mutta tuli tehtyä yksi tilaus niin kohta on ;-) Olen kyllä jo pitempään ihaillut Holtzin tyyliä, joten hyvä että tuli tällainen tekosyy/syy/tms tehdä hankintoja!

Tiivi said...

Jaana se minuakin tästä muistutti, joten eikun mukaan. Pakkohan niitä papereita ja kahmintoja on johonkin käyttää ;) Osoite saattaapi löytyä??

Piia said...

Puksipuu tästä vinkkasi ja mulla oiskin sopivasti Tim Holzia varastossa ihan kivasti! Mukaan siis lähtisin oikein mielelläni jos vielä mahtuu!

Laitan vielä meiliä! :)

vikke* said...

PIIA: Mahdut vielä :)

Kiva kun deco tuli täyteen.

Tiivi said...

Deco saapui minulle. Laitatko Vikke seuraavan osoitteen? tiiville @ gmail