Sunday, February 3, 2008

Saturday Surprise - Kädet
Kädet aiheella luonnollisin toteutus on jokin käsillä tekeminen. Tämä mies se osaa hevosille kenkiä tehdä...lienekkö seppä jo syntyessään :)

Teksti korttiin lähti liikkeelle kun mun päässä alkoi soimaan Leningrad Gowboysien "These boots are made for walking...." ja siitä sitten käänsin sen ja yritin sanakirjasta varmistaa että kirjoitan oikein ;)

Kiva yksityiskohta on tuo nauha johon olen leimannut. Mielessä se on pyörinyt jo pitkään ja tänään kokeilin ekan kerran.

VAIHDETTU!

7 comments:

Tatsi said...

Kannatti leimata ja oikein on kirjoitettu - kertakaikkisen hurmaava kokonaisuus, sopii ainakin mun silmääni tosi hyvin. Olisin halukas vaihtoon tämän kortin tiimoilta jos haluat sen vaihtaa ja löydät multa jotain joka sinua miellyttäis - käy kurkkaamassa jos kiinnostaa!

tatsi.vuodatus.net

Tiivi said...

Heti lähti biisi soimaan päässä, kun vain ehti lukea tekstin! Siis toimii :)

-mari- said...

Upea kortti! Tuo tausta on hienosti sommiteltu noiden värien ja tekstien kanssa... ja seppä itse näyttää melkoisen kätevältä:)

alice k. said...

Hieno kortti! paljon elementtejä ja värejä, mutta kuitenkin sopusointuinen kokonaisuus.
Pst! Tarvitsisin dekon seuraavan tekijän osoitteen!

Nelsson said...

Upea kortti. Kuten nuo aikaisemmatkin :)

Tatsi said...

Hei, toivottavasti löydät korteistani vaihturiksi kelpaavan kortin. Menen nyt vääntämään rautalankaa - eli lisään noihin viimeisiin "Vapaana"-tekstin, käyhän kurkkimassa jossain vaiheessa. JOS joku kortti kiinnostaa, missä ei ole merkintää (vanhemmista), niin laita blogiin kommentti. Enin osa korteista mulla on edelleen itselläni, en ole juurikaan vaihdellut viime aikoina.

tatsi.vuodatus.net

vikke* said...

Ok, kiitos Tatsi väännöstä :)