Monday, August 27, 2007

Toveri elokuu, viimeinen postaus ja PIKKUJOULU POHDINTAA

Näin se elokuukin vetää jo viimeistä viikkoaan.
Ihana syksy jo tuoksuu ilmassa!!

Toverinani elokuun ajan oli siis Pami, josta kehkeytyi tositoveri tämän kuun aikana. Sähköposteja on tiuhaan vaihdeltu ja "höpötelty" ihan toverikuun ulkopuoleltakin kaikkea. Hyvin tulemme juttuun ;)

Pami on lähettänyt minulle uskomattoman kivoja paketteja ja nyt tässä hänen viimeinen lähetyksensä:Grafts-lehti, käsintehtyjä papereita (Pami on itse tehnyt aivan mielettömiä papereita!!), koristekukkia, tarroja, sydänkoristeita ja 2 atc korttia (joista skannaan paremmat kuvat myöhemmin)

Itse lähetin tällästä:Omia kollaasiarkkeja, vanhoja sivuja lehdistä ja kirjoista, tarroja, nappeja, Hiekkaoliivista tilattuja papereita 2 x A4, vellumiarkkeja ja näiden lisäksi Paper Grafts lehden sekä 2 atc korttia, joista kuvat myöhemmin.

Ja tässä vielä tekemäni kortti:Toverikuut ovat olleet kivoja!!
Itse olen nyt 2kk peräkkäin kokenut hurjan mukavat kuut, postia odotellessa ;)
Nyt ajattelin hengähtää, sillä on siinä oma hommansa muistaa paketti lähettää sovitusti ja kasata sinne toiselle mieluista tavaraa.

Mielessä on pyörinyt jokin jouluun liittyvä kiva vaihto, hieman JYV:n kaltainen (johon osallistuin vuosi sitten enemmänkin neulejuttujen merkeissä) jossa paketilla ilahdutetaan ystävää.

Olisiko kiinnostusta askartelijoiden omaan PIKKUJOULUYLLÄRIIN?
Arvoltaan lahja voisi olla noin 10e arvoinen ja parin toiveiden mukainen. Laitaisin jonkinmoisen kaavakkeen joka täytetään. Parien jaon jälkeen tutustutaan vielä sähköpostitse toiseen ja aletaan ideoimaan pakettia. Nimensä mukaan tämä olisi pikkujoulu aikaan sijoittuva eli siinä marras-joulukuussa voisi paketit olla jo vaihdettu.


Toisaalta, pystyyn on jo pistetty kiva joulukalenterivaihto, johon itsekkin harkitsen osallistuvani. Pitää vaan varmistaa että aikaa varmasti on joten mietin tätä syyskuun lopulle ennenkun ilmoittaudun ;)

3 comments:

Pami said...

Minua kiinnostaa PJY!Osallistun siihen mielelläni! =)
Kiva, että olen onnistunut ilahduttamaan sinun elokuusi! Siitä tuli kiva mieli, että toinen on tykännyt. Samaten olen tykännyt sinun lähetyksistäsi. Kiitos kovasti!

Tiivi said...

Kiinnostaa PJY, kun taas joulukalenterivaihto ei. PJY:ssähän saa vaikuttaa, eli ei tarvitse olla tonttuja ja poroja, jos niitä ei halua..?

JYV-parisi :) said...

Kyllähän pikkujouluvaihto kiinnostaa, vaikka yhteen askartelumateriaalijouluvaihtoon jo osallistuinkin (Arjen pyöritystä blogissa).

Laitan sulle huomenna kortit postiin!