Tuesday, July 24, 2018

Artist Trading Coins

Lomalla on aikaa askerralla vaikka parikin päivää putkeen. Hieman ollut kesäflunssaa ja lämmin ilma ei kokoajan houkuttele ulos :) Siinä parikin hyvää syytä kokeilla ATCoinseja :)
Nämä ehdin jo postaamaan Askarteluvuoren Facebook sivulle ja ovat sieltä käsin ensisijaisesti vaihdettavissa. Taas kerran mietin, onko blogin pitämisessä mitään järkeä....puhelimella sen päivittäminen on tosi hankalaa...juu-u, mulla on Blogger appi ladattuna mutta silti, ei välttämättä julkaise kuin luonnokseksi ja vaatii aina koneelle tulon jotta saa postauksen tehtyä loppuun :( Mutta näillä mennään nyt vielä toistaiseksi :) Itse olen valitettavasti huono selaamaan blogeja ja ymmärrän jos ei munkaan blogi kerää enää seuraajia. Pari ihanaa seuraajaa jaksaa laittaa kommentteja ja uskokaa tai älkää, vaikka en käy kommentoimassa itse mitään niin kyllä mä plärään kännykällä yhä blogeja :)
Mutta tässä ne Coinsit:


VARATTU!
P.S. Jos ei vielä ole tuttu niin täällä on Askarteluvuoren Facebook sivu :)

4 comments:

Silkku said...

Wau mitä Cointseja! Tyylikkäitä, juuri sinun näköisiä :) Kiva että vielä jaksat pitää tätä blogia, mie ainakin käyn kurkkimassa, itse kun en ole vielä tuohon Faceen sortunut ;) Hyvää kesää sinulle <3

vikke* said...

Kiitos Silkku että jaksat kommentoida :) <3

alice k. said...

Nää on vaan niin hienoja!

Anne-Marie said...

Ihania ❤️