Monday, January 1, 2018

TJK 2018 vastaanotettu

Tänä vuonna lähden pitkästä aikaa mukasn TJK -haasteeseen. Haasteet löytyy Silpputehtaan laajennusosasta.
Ideana laittaa korttiin mitä vain...jotain joka lojuu pöydällä...laatikossa...lipastossa...kaikki joka joutaa korttiin, ne voi siihen laittaa.

Itse käytän korteissani ATC vaihtojen mukana tullutta "extra sälää" eli paperia, kuvia, koristeita ym. Sekä jonkun tuotteen mukana tullutta...jotain mistä en itse ole niinkään maksanut tai mitä en ole hankkinut. Tarvikkeita on runsaasti joten tässä hyvä tilaisuus käyttää niitä!

Tekstit kortteihini leikkaan kirjaston poistokirjasta "Uni leikkii hippaa". Tekstit ovat lapsellisen runollisia ja just hyviä ATC kortteihin. Pyrin ottamatta muualta tekstejä.

Tänä on koko vuoden mittainen projekti ja haaste itselleni. Viimeeksi taisin olla mukana v.2013 tai 2014

Vuoden 2018 ekan ja tokan viikon korttini ovat parit toisilleen. Korttisarjan nimi "uusi vuosi vanhat kujeet" Mies parka etsii jotain jota on etsinyt jo kauan...langanpää löytyi jo!

Taustapaperin sekä kuvan olen saanut ATC korttien mukana vaihdossa. Vaatelappu varanappineen löytyi askartelulaatikostani. Metallikoriste niin ikään laatikosta ja langanpätkän naksasin lankarullasta. Teksti tuosta edellä mainitusta kirjasta.

6 comments:

Sisko said...

No alkoipa nyt vuosi kerrassaan komeasti! Niin hienot kortit!
Suostutko vaihtamaan? Jos vaihdat niin kortteja voit valita molemmista korttiblogeistani eikä ole kiire.
Hienoa, että sinäkin lähdit mukaan!

vikke* said...

Kiitos Sisko ❤
Voin vaihtaa. Katson vapaita kortteja paremmalla ajalla ja ilmoon sit.

Sari K said...

Oi miten hienot kortit, ja hauskat nuo tekstit!

Mummukka said...

Upeita, mä oon siivonnut pöydän niin, ettei silpun silppua ole :) Pitäisi kuitenkin koittaa tehdä pitkästä aikaa ATC-kortteja. Blogia päivitin pitkästä aikaa ja ryhdyin lukemaan muiden blogeja ja kommentoimaan :)

Jaana H-V said...

Hienot!

maj. said...

Gorgeous!!!