Saturday, February 11, 2017

Atc vaihtoja

Eilen oli oikee unelma postipäivä. Oli tullut 2 kirjettä kahdesta eri vaihdosta.
Ensiksi Askarteluvuoren ATC vaihto, järjestyksessään 20. Sain aivan mahtavan kortit Silkulta!! Siis niiiiiiin upea ja upeat oli muutkin kuoressa. Tästä tuli nyt itsellekkin sellainen olo että voisi panostaa enemmän lähetettyyn vaihtokorttiin. Laitan aina jotain kylkiäistä mukaan mutta ne ei kyllä vertojaan näille Silkun lähettämille....Saanko esitellä postini:
Ja tässä siis itse vaihtokortti. Aiheena vaihdossa oli "YKSIN". Todella koskettava ja upea kortti! Kiitos!!Itse lähetin korttini vasta eilen perjantaina...eli julkaisen sen nyt kuitenkin vaikka vastaanottaja ei sitä vielä ole saanut. Toisaalta vastaanottaja ei tiedä keneltä saa kortin, joten ei sillä niin väliä...
Peilasin aihetta lapsen näkökulmasta. Aina niitä "roikkujia" on, joka on tänään kaveri ja huomenna jo haukkuu...tässä yksinäisen pojan mietteitä...Ja vielä tuli yksi kortti OKTK 24 vaihdossa tullut kortti Armiidalta. Aivan ihana värejä myöden!! Arvostan niin paljon ihmisten piirrustustaitoa. Kortissa kuvat siis piirrettyjä, ei leimattuja. Upea!! Iso kiitos tästäkin!Oman OKTK 24 korttini olinkin jo esitellyt täällä .

3 comments:

Silkku said...

Kiva että tykkäsit kortistani, kehut lämmittää aina mieltä:) Tuosta ystävänpäivän kortista olen tenyt videon ja julkaisen sen vasta lähellä ystäänpäivää jos vain saan sen leikattua ajoissa;) Tämä on minulle niin uusi vaihto, että en tiennyt vaihtokaverin olevan joku muu kuin se kenen osoitteeseen lähetin kortin, eli sinulle;) Ihan kiva ylläri:) Ja kiitos vielä kun järjestät näitä vaihtoja ♥

vikke* said...

Nyt kun osallistujia oli 9 niin parit ei menneet päikseen. Nyt jokainen saa eri tyypiltä kortin kuin kelle lähettää. Katotaan jos tulee parillinen määrä johki vaihtoon niin voidaan sit laittaa vaihtoparit :)

Manumiina said...

Kiitos kortista! Kortti puhuttelee ja kertoo tarinaa. Aihe muutenkin pistää miettimään.
Minusta oli kiva, ettei pari ollut tiedossa. Jatkossakin minusta olisi mukavaa saada kortti yllätyksenä eri henkilöltä, jolle itse kortin lähetin.
Kiitos vaihdon järjestämisestä!