Wednesday, August 17, 2016

Askarteluvuorella uudet tuulet...tai ne vanhat.

Atc kortti himo on kasvanut nyt niihin mittasuhteisiin että kyllä tässä piti alkaa työnurkkausta väsäämään. Piikun jouluaiheiseen atc kortti haasteeseen osallistuin jo ja muitakin haasteita pitää kattoo heti kun aikaa on. Oma deco olisi kiva laittaa liikkeelle myös...kaikkea kivaa tiedossa siis kun ilmatkin viilenee.

Tässä vähän tunnelmia Askarteluvuoren uudesta elämästä. Kamat esiin suoraan kaapista nyt vapautuneeseen huoneeseen:


7 comments:

Ansku said...

Kiva huone ja ihana pöytä. Minäkin sain tehtyä jo muutaman kortin Piikun haasteeseen. Ei ole oikein kortituttanut, nyt keksin idean niin ne kortit syntyvät ehkä melko helposti. Deco olisi hauska pitkästä aikaa. Mä laitoin Art journalin, mutta vaan turkulaisille niin ei tarvitse kirjoja postittaa kun kierrättää. Kiva kun vuorella on elämää.

enkulin käsityöt said...

Ihana ja viihtyisä askarteluhuone. Kyllä nyt kelpaa tehdä silputuksia :D

Vikke Avonius said...
This comment has been removed by a blog administrator.
vikke* said...

Kiitos :)
Tää oli ennen lasten pelihuone / tietokonehuone. Kesällä tässä asui sukulaispoika. Nyt omat pojat halusivat koneet omiin huoneisiin ja me yhdessä miehen kanssa vallattiin tämä :) Mies käyttää tietokonetta enemmän, mutta saan mäki sillä kätsysti tulostettua matseriaalia kortteihin :)

vikke* said...

Äh, enhän mä osaa enää käyttää koko Bloggeria...en ees tiedä miks mulla on monta google + tiliä... :o No, poistin ton aiemman kommentini joka näköjään tuli mun nimellä :)

Silkku said...

Ihana huone ja kiva kuulla että olet palailemassa tänne bloggeriin:)

vikke* said...

Kiitos. Julkaisen nyt sekä facessa että bloggerissa...faceen laitan vaihdettavia kortteja, osoitteiden vaihto kätsympää siellä.