Sunday, September 22, 2013

Rikottu sydän

Elämäni toinen Mixed media taulu on valmistunut! Taulun nimi on "Rikottu sydän". Vaikka kuinka sydäntä on paikkailtu, pysyy se vielä voimissaan :)Tämäpä se ei syntynyt niin helposti kun esikoinen. Tämä vietti välillä aikaa saunan lauteilla kun en ollut väreihin tyytyväinen. Toissapäivänä muutin sydämen värimaailman tulisemmaksi ja johan alkoi miellyttää. Aiemmin se oli hempeämpi.
Taulussa on rikkinäinen vetoketju joka leikattu suoraan farkuistani, farkkukangasta mukana. Tämän pohjalta syntyi tuo sydän. Sydämessä myös pitsiä, parsinneula ja villalankaa, helmiä...ja taulussa lisäksi nappeja, kangasta, sanomalehteä (pohjalla), hakaneuloja, haaraniittejä, paperikukkia...ym.

Mieluusti otan kommentteja vastaan!

5 comments:

Jenski said...

No eihän tätä voi olla kommentoimatta :) mieletön kokonaisuus. Vetoketju pisti ensimmäisenä silmään. Hieno hieno työ! Joko se olisi minunkin aika tehdä ensimmäinen mixed media työ. Mitä maaleja/musteita näissä on hyvä käyttää?

Susanna said...

Aivan upea taideteos! Kyllä on niin hengästyttävän häkellyttävän voimakas ettei sanat riitä kyllin kehumaan eli sanon vain että WAUUUU!

Mervi P. said...

Vahva, upea työ!

Vilimarika said...

Todellakin IHANA! Tahtoisin seinällemme tuollaisen. Todella upea!

Silkku said...

Juu onpas hieno keksintö tuo vetoketjujutska, sopii kuin nenä päään tuonne:)
Ihanat värit ja kaikkea sopivasti, ai että tykkään, silmä lepää, jotenkin kuitenkin rauhallinen tunnelma, ainakin minun silmään.