Sunday, April 28, 2013

Askarteluvuoren ATC kierto päättymässäNäin se pari kuukautta meni että hujahti. Sain Siskolta kuoren viime viikolla. Kuori on arvottu kaikkien osallistujien kesken ja Siskolle tehtynä ATC. Kiitos kaikille osallistujille!! Kiva olisi tosiaan ollut nähdä, mitä kortteja kukin matskuista oli tehnyt. Nyt en kaikkien linkkejä ole nähnyt...mutta toivottavasti kaikki on korttinsa tehneet / saaneet :)

Oman korttini pistän esille kunhan Sisko sen ensin saa :)

Sitten siihen arvonta asiaan. Lupasin siis arpoa loppumateriaalit kaikkien osallistujien kesken. Tämän näköisenä kuori mulle saapui:Arvonta tapahtui perinteisesti niin, että pistin kaikkien nimet lapuille ja nostin yhden lapun. Ja kuoren arvonnassa voitti:

Funchis!! Onnittelut :)

4 comments:

Funchis said...

Ai, kiva juttu ! Sormet syyhyten mietin, mitä kivaa siellä onkaan. Kiitokset vaan järjestämisestä. Linkissä vielä mun tekemäni ja saamani kortti tästä vaihdosta.

Funchis said...

Kiitos, perillä on !

Sisko said...

Kiitos ihanasta kortista Vikke!

Sanna Saksija said...

Onnea Funchis! Minäkin sain vihdoin postattua kiertokorttini. Kiitos Vikelle taas vaihdon järjestämisestä! Hauskaa oli taas, vaikka välillä jännittikin, oliko kuori hajonnut postissa, kun en sitä yhtään teippaillut.