Sunday, October 21, 2012

TTM # 42

Tämän viikon TTM-korttini on tehty muistona perjantai-illan Horse Showsta jossa olimme kahdestaan 9-v poikani kanssa, ihan loppuun asti :) Kotona vasta vaille puolen yön. Hyvin jaksoimme ja upeita olivat niin hepat kuin esteet ja muutkin!Mukana tullutta sekä Horse Show lippu, joka on kortin taustana sekä hepan kuva, joka oli jostain lehdestä jonka saimme näytteilleasettelijoita kierrellessämme. Teksti kirjaston poistomyynnistä ostetusta kirjasta...ja akryylivärit (joilla taustaa työstetty) Suomalaisen kirjakaupan alesta :)

Ajatella, tässä tämä vuosi on kohta jo mennyt, joka viikko yksi atc kortti tähän haasteeseen. Tosi kivaa on ollut vaikka välillä tuntuu että aika on niin "kortilla" :) Jotain samantapaista kuitenkin toivon myös ensivuodelle.

2 comments:

Ulla-Riitta said...

Kortista tulee mieleen, että luin joskus nuorena kirjasarjaa, jonka pääosassa seikkaili Tähti -niminen hevonen. Ja runo on aivan ihana!

Selma said...

Hurmaava kortti! Hevoset ovat olleet vuosikymmeniä elämässäni, mutta joskus niistäkin on luovuttava. Mutta eihän niistä koskaan lakkaa tykkäämästä :)