Friday, July 20, 2012

TTM # 29

Mulla alkoi tänään K-E-S-Ä-L-O-M-A!!!! Ja jottei tämä viikko jää täysin välistä TTM haasteesta niin käytän "hätävara" korttiani jonka tein jo viikolle 24 mutta jonka diskasin ja tein uuden tilalle. Pakko tarttua tälläseen koska nyt ei ole ollut aikaa tehdä mitään korttia tälle vko:lle :(

Mutta jospa sitä aikaa tässä loman myötä tulis (reissua pukkaa kylläkin....) edes pari iltaa :) Niin saadaan sitten hieman uutta korttia peliin. Matskuja on kyllä pistetty sivuun ihan reilustikkin.

Mutta tässä siis TTM # 29 haastekorttini:


Nimeä en ole tälle yhtään miettinyt....mutta luontevasti nyt ekana tulee mieleen "Viivakoodit" Ja heti alkoi soimaan Apulanta päässä =) Mukana tullutta siis tuo viivakoodi lappusessaan ja narussaan.

...ens viikolla koitan saada aikaseksi jotain ihan uutta...Harmittaa nyt tämä postaus mutta en halua jättää väliin viikkoa / korttia.

3 comments:

Selma said...

Hmm..ja miksikähän näin upea kortti on joskus diskattu..miettiimään jään, mutta kiva, kun sen nyt kuitenkin kelpuutit ja julkaisit!

Ulla-Riitta said...

Parhaat kortit näyttävät syntyvän silloin kun on "pakko" tehdä joku :).

vikke* said...

Kruunusta tuli alunperin huono ja sitä hankasin tuoreeltaan pois...musta muste sitten levähti hieman. Ja painoin uuden leiman joka ei osunut niin kun olis pitäny ja jousuin nuo uudet silmät laittamaan :) No, ehkä sitä mokaa ei olisi huomannut mutta kun itse ajatteli jotain muuta niin hyvä ettei lentänyt roskiin. Jätin tän talteen kun ajattelin että vaihdan koko pään....mutta en nyt tähän hätään kerinnyt...