Wednesday, April 25, 2012

TTM # 17

Viikko 17 menossa tätä vuotta...ja yhtä mones haasteviikko "Tämä Tuli Mukana" haasteessa.
Tämän viikon korttini käsittelee yhä koulukiusaamista ja kiusaamista yleensä. Oma poikani on joutunut nyt tokaluokalla kohtaamaan jonkun asteen kiusaamista ja tästä mun sisäinen raivoni pääsi valloilleen ja on ollut pakko purkaa tunnetiloja korteiksi. Mukana tullutta on se samainen nepparin osa joka oli mukana jo viime viikolla. Toivottavasti tämä sallitaan?? :) Mukana tullutta myös kohoreunainen nappi jolla olen "leimannut" nuo ympyräiset muodot.

3 comments:

Silkku said...

Itse muistan kun olin napero, sain myös osakseni kiusaamista ja se oli hirveää. On hyvä jos johonkin pääset purkamaan raivoasi ja kortit käyvät oikein hyvin. Tätä maailmaa en aina oikein ymmärrä, niin paljon pahaa...

Ulla-Riitta said...

Hyvä, että äiti tuntee raivoa ja toivottavasti koulussakin reagoidaan. Pahinta on, jos aikuiset eivät välitä. Itsekin olin jossain vaiheessa kiusattu. Keskusteltiin facebookissa aiheesta viime talvena. Vanha kaveri kertoi, että ne kiusaajat myöskin halusivat unohtaa koko keskikouluajan, koska niitä hävetti se kiusaaminen, siis kiusasivat muitakin. Toivon parempia aikoja sun pojallesi.

Selma said...

Hieno ja kantaaottava on korttisi jälleen, vaikka viestiikin ikäviä asioita. En ole koskaan ymmärtänyt miksi pitää jotakin kiusata, kun kaikki tietävät, että koulua pitää käydä ja sama asia se on työpaikkakiusaaminekin. Leipä pitää ansaita jollakin tavalla jokaisen.