Saturday, July 19, 2008

Kollaasimanian haaste 29


Aiheena: Leimattu kortti vapaalla aiheella.

Iski valinnan vaikeus leimasinten osalta, mitä käytän. Paljon olen käyttänyt tiettyjä leimasimia mutta yritin tehdä hieman erilaisen ja ottaa mukaan myös leimasimiani joita en usein ole käyttänyt.


Friend and world.

Taustapaperi vihreää raidallista, mukana taustalla myös Tim Holtzin lippu.
Leimasin tuohon ruskeaan lippuun tekstin ja vihreälle paperille mittanauha leimasimella kuvan. Leimasin keskelle silmän joka näkee ympäri maailman, silmän toinen puoli on leimattu erilliselle paperille joka on liimattu tuohon päälle. Silmästä kokosin kollaasitekniikalla "ystävän" joka koostuu yhteensä 3 eri leimasimesta :)
Ja lopuksi hilettä mittanauhaan, mustetta kortin reunoihin ja tuo metallilenkki jossa ohutta narua, joka toimii tekstin rajaajana kortin aiheen mukaan. Silmäystävälle tein kädet rub on kirjaimista koska sopivaa leimasinta en löytänyt.

Mä siis leimailin ja leimailin ja kokosin sitten sen mukaan mikä miellytti omaa silmääni. Yhteensä käytin tähän 5 eri leimasinta.

Ihana oli pitkästä aikaa osallistua haasteeseen, on jäänyt askartelu nyt kesän aikana kun on niin paljon muutakin tekemistä.

4 comments:

Hane said...

Vau ! Sulla vasta hieno kortti on !!! En edes tiennyt että tuollainen mittanauhaleimasin on olemassa :O Ja toi silmä on upea! Hieno ja mielikuvituksellinen kortti!

millam said...

Hieno, minäkin pidän! Silmäleimasin on hieno!

Tiivi said...

Se on jännä, että kesällä tulee oltua aina enemmän ulkona, vaikka sitä haukuttaisi kylmäksi ja sateiseksi. Onneksi syksyllä ja talvella on aikaa askarrella ja tarvetta piristyksiin! Kaunis. Ja sinulla on leimaamiset hallussa!

vikke* said...

Kaunis kiitos teille!!
Miten se tuntuikaan niin hankalalta tauon jälkeen sommitella kortti. Mutta kiva kuulla että muidenkin mielestä näyttää kivalle :)