Saturday, January 19, 2008

Reilu vuosi askarteluaEilen aloin miettimään, koska on tullut vuosi täyteen askarteluhurahduksesta.
No, aloitin askarteluni esikoisblogissani ja sieltä poimin muutamia juttuja:

- Mukaan ekaan SAY-rinkiin 21.12.2006

- Kortteja 6.1.2007

- Ekat atc korttini 16.1.2007

Ja tämän blogin ensimmäiset postaukset sijoittuu päivään: 14.2.2007
Kolmena ekana kommenttia jättäneinä lukijoina on ollut: Maissi, Hemmamamma ja 3:n äiti (hei vaan sinne Australiaan jos yhä luet!!)

Jaa-a, mukava muistella :)

Mutta pistetääs nyt arvonta pystyyn.

Kysymys kuuluu:
- Mistä ihmeestä olen bloginappini pohjan ottanut?
Lisäksi olisi kiva kuulla, mitä mieltä olette blogistani. Kiva olisi jos kirjoittaisitte muutakin kun "ihan kiva", saa siis perustella, kysyä (vastaan kaikkiin sitten yhdessä postauksessa erikseen), ihmetellä, arvostella....

Arvon jotain kivaa kollaasiaskarteluun (atc, skinny, deco, ga...ym. sopivaa) liittyvää matskua tasan viikon päästä, 27.1.2008.Molemmat postauksessa esiintyvät atc:t arvon kaikkien kommentoineiden kesken. Eli palkinnon lisäksi on mahdollisuus voittaa nämä kortit :)

14 comments:

Maissi said...

Jätin ensimmäisten joukossa kommenttini joten osallistun tähänkin samalla ajatuksella ;) Kysymykseen veikkaisin vastaukseksi ATC kortistasi. Blogissasi on aina kiva vierailla, koska postauksesi ovat yleensä kuvallisia ja pullollaan mielenkiintoisia ja hienoja töitäsi askartelun parissa. On hienoa nähdä, että sulla on aivan oma tyyli noita tehdessä, josta pidän.

Ella Eliisa said...

Muistan lukeneeni esikoisblogiasi ennen kuin ryhdyit pitämään askarteluvuorta pystyssä. Vitsi että aika meneekin nopeasti. Mä tykkään käydä sun sivuilla siksi, että ne päivittyvät tasaiseen tahtiin, eli usein on uutta asiaa. Tykkään katsella sun töitä siksi, että ne ovat niin sun näköisiä. Sun töistä näkee heti, että ne on by Vikke. Sulla on niin selkeä tyyli, että on hienoa seurata kuinka työsi on yhtenäisiä. En tarkoita, että olisi huono juttu jos tyyli muuttuisi, mutta mun mielestä on kiva nähdä kuinka joku on niin selkeästi "tietyn tyylinen" askartelija. Tykkään myös sun aktiivisuudesta osallistua kaikenlaisiin haasteisiin ym. Sellaisia ajatuksia täältä päin! :)

Ansku said...

http://kasvatanminua.blogspot.com/2007/01/atc-maailmassa.html

Bloginapin pohjasi löytyy tuosta linkistä :D

Tykkään kovasti sun tyylistä ja decoissasi on ihan parhaat aiheet, vähän erilaiset..haastavat. Varsinkin nämä kolme viimeistä on ollut todella mukavia tehdä. ATC-korttisi on myös todella mielikuvituksellisia.
t-ansku-

Kirsi said...

Ajattelin veikata, että bloginapin pohja on kuva jostain poikiesi lelusta kuvattuna retrokankaan päällä. Mutta sehän onkin atcstä pieni osa.

Minä käyn blogissasi päivittäin kurkkimassa onko mitään uutta tullut. Tykkään sun tyylistä, ja mulla on sellainen tunne että olet tässä viimeaikoina löytänyt sen oikein tosi hyvin. Mielestäni töissäsi näkyy normaalia elämää eikä vain sellaista kaunista pintaliitoa.

Blogi itsessään on selkeä ja informatiivinen. Mielenkiintoinen.

sannika said...

Täytyy tunnustaa että tuota napin kuvaa en olisi tiennyt, olisin vastannut yleisesti että jostain atc:stä.

Mutta se oli yllätys että olet vasta vuoden harrastanut! Olen seurannut blogiasi vasta puolisen vuotta ja olen ajatellut että takana on varmaan vuosien kehitys, tyylisi on varma ja tunnistettava! Pidän siitä että korteissasi on ajatusta takana, ja minua viehättää sekin että jokin kortissa tai aiheessa on ehkä vähän vinksallaan, ennalta-arvaamatonta, rosoista. Ja silti kaunista.

Seuraan blogia Blogilistan kautta eli aina kun huomaan että olet päivittänyt :-)

Vanilla said...

Olisihin ihan hatusta veikannut, että ensimmäisestä atc-kortistasi, mutta Ansku tuolla linkittikin oikeaan paikkaan.

Emmä tiedä jaksanko ruveta perusteleen, et miks sun blogii luen. Kyllä sä varmaan tiijät:) Ihania askarteluja ja mukavia juttuja. Sun kans on kiva vaihdella kortteja. tehdä vaihtokauppoja ja rupatella. :)

Kaisuliina said...

Minäkin olisin arvellut että jostain kollaasista kuva on. Ja niinhän se onkin, atc kollaasista.

Minä käyn blogissasi ihastelemassa sun mahtavia kollaaseja. Sinulla on ihan oma tyylisi ja minä tykkään siitä! Sinä teet juuri sellaisia juttuja joita minä haluaisin osata tehdä.

Nannuli said...

Blogilistan kautta seuraan blogiasi ja se päivittyy ihanan useasti. Tykkään todella paljon tyylistä ja ideoistasi. On myös ollut mukava osallistua decoihisi ym.

millam said...

Veikkaus että kortista on nappipohja syntynyt :)

Minä pidän blogissasi siitä, että askartelun riemu tulee esiin aina yhtä iloisesti postausten yhteydessä! Päivityksesi ovat mielenkiintoisia ja kollaasisi upeita! Idoitakin sinulla riittää! Decosi ovat inspiroivia... Siis nautinto!

Kiitokset vielä upeista atc-korteistaisi + lisukkeista! Postitan omani sinulle nyt maanantaina :)

Tiivi said...

Napin pohjassa on jotain lasten leluja... :)

Hiekkaoliivin kautta taisin törmätä sinuun... tai sitten muuten vain, ainakin olen maininnut sinut 01.07.2007 postauksessa pyykkipoikamagneettiesi takia :o) Ihastuin kuviisi, käyttämiesi materiaalien sävyihin ja ATc-kortteihin, joita aloin sitten itsekin kokeilla. Ensimmäiset postasinkin 24.07.2007 ja sinun kanssasi tein ensimmäisen kahden keskisen vaihdon (karmeita ne mun kortit muuten nyt kun katsoin niitä), josta kirjoitin 07.08.2007

Että tämmöistä historiaa :) Ja nyt olen laittanut seurantaan myös esikoisblogisi, kun olen alkanut itsekin opetella neulontaa...

Mimiko said...

Ilman näitä muita vastauksia olisin veikannut, että nappulan pohjakuva on ensimmäisestä kortistasi (oli koko mikä hyvänsä).
Blogisi ei ole ihan kiva, se on mahtava :)
Korttisi ovat todella mielenkiintoisia ja mahtavasti rakennettuja. Niitä on ilo tutkia.
Siksi käynkin jatkuvasti kurkkailemassa, että mitä ihanaa olet taas saanut aikaan.

Ananas said...

Napin historiikki onkin jo paljastettu, mutta itsekin olisin veikannut, että se on jostain kortistasi.

Oon vieraillut säännöllisesti blogissasi, mutta kommentoinut hävettävän huonosti :( Hiekkaoliivin kautta tänne ensi kertaa päädyin.

Oot todellakin löytänyt hienosti oman tyylisi. Blogiasi on myös kiva seurata, kun se on niin selkeä ja monipuolinen. Työsi ovat todella upeita ja tyylikkäästi toteutettuja... Sannika vei oikeastaan sanat suustani omassa kommentissaan.

Ehkä joskus uskallan osallistua myös decoihisi. Aiheet ainakin houkuttelevat kovasti! Taitaa olla hiukan toistoa edellisistä tää kommentti, mutta ei mahda mitään, kun on samaa mieltä :)

Tanjuska said...

Eka kerran törmäsin blogiisi híekkaoliivin kautta ..ja kun mäkin sitten aloin pitämään blogia nappasin heti sut omille sivuilleni! Päivittäin/viikottain käyn vakoilemassa mitä oletkaan saanut aikaisesi =) Ja aina yllätyn iloisesti!! Blogi nappisi on kuvattu retro kankaan päällä sellainen vedettävä lelu 70luvulta =).Sinun bogisi on erilainen ja juuri se erilaisuus kiehtoo mua..mietin mistä ihmeestä keksitkään kaikki nuo mahtavat askatelu ideat??Mistä ammennat ideoita??

wiiks said...

Minä olen "vakivierailija" jo aiemman blogin ajoilta. Mielestäni olet rohkea kortintekijä -myös taitava. Näitä on ilo katsella.

atc- kortin kotelon taisin täältä myös bongata -muistelisin...

Bloginapin tausta-arvaus olisi ollut varmasti jotain ihan muuta kuin oikea ;)