Thursday, May 3, 2007

Taas on kusti polkenut...

...ja vienyt + tuonut vaihtareita.
Ninan kanssa vaihdoimme atc kortteja aiheilla satuolento ja eläin. Kumpaisia 2kpl.
Tässä ensin omat korttini:

Satuolento/Tuhkimo

Satuolento/Tonttu

Eläin/Virtahepo

Eläin/Flamengo

Ja Ninan kortit:

Satuolennot

Eläimet

Kirsin kanssa vaihdoimme Inchie kortit aakkos aiheella.
Tässä taas mun:

Ja Kirsin herkät kortit:


Maissiltakin tuli ilmoitusta että korttini ovat saapuneet. vaihdettiin aiheilla Siivet ja musta-valkoinen, molemmista 2kpl.


Siivet


Musta-valkoinen. En tiedä miten moinen ajatus, ei ainakaan mitään henkilökohtaista :) kaikkea sitä ideoi kun vanhoja lehtiä plärää.

Ja Maissin kauniit kortit:

Siivet

Musta-valkoiset

Jaanan kanssa olimme sekä Hiekkaoliivin atc 15 vaihdon parit että vaihdoimme myös mun listalta eläin aiheiset 2 korttia. Pistetääs nyt taas omat eka:


Eläimet


Hiekkaoliivin "tanssi" aiheiset kortit

Hiekkaoliivin "vapaa aihe" kortti

Ja Jaanan kortit:

Eläimet

Hiekkaoliivin tanssit + vapaa aihe

Huh, tulipas pitkä postaus...lisäilin vielä illalla kuvia kun posti toi lisää vaihtareita. Nyt en tähän postaukseen enempää, vaan jos huomenna tulee lisää lisää kortteja niin uusi postaus silloin.

P.S. On ollut kiva saada "kylkiäisiä" tai pikemminkin ihania ylläreitä kanssa vaihtajiltani atc korttien mukana. Itse olen aloittanut myös tämän systeemin ja muistan jokaista vaihtajaa jollain pienellä, askarteluun sopivalla materiaalilla jonka itsekin kelpuuttaisin omiin kortteihini ;)
Haastan muutkin mukaan!

7 comments:

tiina said...

sun kortit saapuivat. kiitos:)

vikke* said...

Hyvä homma!!

Anonymous said...

Eikös se lintu kuitenkin ole flamingo (tanssi on flamenco)?

tuijamaria said...

Ihania kortteja, tykkään etenkin noista tuumaisista! Kiitos muuten niistä ekstramatskuista, tuommoiset on tosiaan kivoja yllätyksiä.

vikke* said...

ANONYYMI: Totta, tanssi on flamenco ja lintu flamingo. Flamengo ei tiettävästi ole mikään :)

Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優