Tuesday, February 18, 2014

Think Monday-Think ATC

Tämän viikon haasteen aiheena Think Monday-Think ATC blogissa on: Herzschlag/ heartbeat.
Mulla on usein jäänyt osallistumatta ko.haasteeseen kielimuurin takia. Toki toisten korteista voi päätellä, mikä aihe on kyseessä mutta jos se ei heti itselle aukea niin kortti jää pinnalliseksi...joka taas ei minua miellytä.

Nyt kuitenkin taas osallistuin -kiitos pienen pienen Suomi-Saksa sanakirjani...jota olen leikellyt jo aiemminkin:
Thank`s my little Finnish-German wordbook, I can make these atc card´s :)Tein ensin yhden kortin ja sen jälkeen vielä toisenkin...kiva aihe ja tyyliltään erilaisia kortteja kuin viimeaikoina olen tottunut tekemään....ehken aiheen sisälle kuitenkaan nyt päässyt kovin hyvin :) Mutta sanakirjan leikkely oli tosi mukavaa...
"Herzschlag"

"Ich Lieben Dich"


Both these atc card`s is free to swap!!

Sunday, February 16, 2014

Askarteluvuoren ATC haaste #14Tällä kertaa tehtiin ATC sekä Skinny kortti tunnetiloista. Isompi (eli Skinny) siitä tunnetilasta joka itseään vallitsee kortinteko hetkellä ja pienempi (eli ATC) vastakkaisesta tunnetilasta.

Tässä mun tunnetilani Skinny koossa:
"Taitava"


"En tunne"Seuraavassa haasteessa taiteillaan ATC koon lisäksi myös Inchieitä eli tuumasia...tervetuloa mukaan Askarteluvuoren ATC vaihtoihin!

Saturday, February 1, 2014

Steampunk ja Zetti ATC haaste

Osallistuin eräässä ryhmässä ATC haasteeseen jossa tehtiin 2 korttia, toinen tyylillä ZETTI ja toinen STEAMPUNK.

Tässä mun Zetti korttini:Ja tässä Steampunk:Vaihdossa sain Anskulta aivan mahtavat kortit!!

ATC vaihtoa

Teimme Piikun kanssa ATC vaihdon...ja vaihdettiin samalla muutakin matskua. Kortteina vaihdoimme 2 normaalikokoista ATC korttia ja yksi puolikas ATC kortti. Piikulta sain nämä ihanat atc kortit!!

Itse lähetin nämä kortit Piikulle:

Ensimmäisessä kortissa on liikkuva lintuhäkki. Olen niin tykästynyt tähän Timpan stanssiin jossa on tuo häkki ja lintu!! Jos oikein muistan niin kortin nimi on "Life and Love"


Tässä zettityylinen "Positive":

Tässä puolikas ATC "veljekset":