Saturday, September 28, 2013

EMM # 40

Mä oon niin pudonnut EMM haasteen kärryjen kyydissä. Lähdin nyt juoksemaan kärryjä kiinni ja sain aikaiseksi ensi viikon kortit :) Tää viikkohan alkaa olla jo lopuillaan niin skipataan se.Kortin nimi on "Treffit" ja matskut joita siinä olen käyttänyt, on tulleet atc korrtivaihtojen yhteydessä, lähinnä Anskulta ja Siskolta :) Kuvaa en muista keneltä olen saanut. Ja taustana toimii kirjekuori jonka sisällä Tuire on mulle postia lähettänyt. Kuoren sulkija oli niin upea että oli pakko käyttää hyödyksi :)

Kortti on vapaana vaihtoon!

Askarteluvuoren ATC vaihdot #8Kahdeksannessa haasteessa tehtiin ja vaihdettiin jälleen 2 korttia.Toisessa kortissa piti olla ommelta, joko käsin tai koneella tehtyä. Itse valitsin tälläkertaa neulan ja langan ja omat sormet.Ja toinen kortti tuli tehdä täysin piirtäen tai leimaten, ainoastaan tekstiä sai käyttää valmina leikattuna. Tässä otin tietoisen riskin, en ole ikinä ollut mitenkään hyvä piirtämään enkä niinkään ole tykännyt piirtää atc kortteihin mitään. Nyt olin mukavuusalueeni ulkopuolella ja kieltämättä kortin valmistuttua tuli olo että voisi piirrellä toistekkin :) Käytin kortissa H2O värejä ja ne ovat aivan mahtavia työstää!!

vaihdossa mulle tuli kortit Cassulta ja Anskulta.

Sunday, September 22, 2013

Rikottu sydän

Elämäni toinen Mixed media taulu on valmistunut! Taulun nimi on "Rikottu sydän". Vaikka kuinka sydäntä on paikkailtu, pysyy se vielä voimissaan :)Tämäpä se ei syntynyt niin helposti kun esikoinen. Tämä vietti välillä aikaa saunan lauteilla kun en ollut väreihin tyytyväinen. Toissapäivänä muutin sydämen värimaailman tulisemmaksi ja johan alkoi miellyttää. Aiemmin se oli hempeämpi.
Taulussa on rikkinäinen vetoketju joka leikattu suoraan farkuistani, farkkukangasta mukana. Tämän pohjalta syntyi tuo sydän. Sydämessä myös pitsiä, parsinneula ja villalankaa, helmiä...ja taulussa lisäksi nappeja, kangasta, sanomalehteä (pohjalla), hakaneuloja, haaraniittejä, paperikukkia...ym.

Mieluusti otan kommentteja vastaan!

Tuesday, September 3, 2013

Sotatanner

Ensimmäinen isompi työ Mixed media tekniikalla on valmistunut. Taulun nimi on Sotatanner ja siinä on käytetty mm. nappeja, hakaneuloja, muovisotilaita, ketjua, verkkokangasta, naulaa, hakasta...helmiä, rikkoja...maustepurkin kansi...ym. Taulu hakee vielä paikkaansa, mutta toistaiseksi se koristaa keittiön seinää :) Taulu on kooltaan noin 25cm x 30cm