Monday, July 29, 2013

Think Monday-Think ATC

My first time this challenge...Gesichter – facesBecause my English is not very good...I can´t tell more this atc card....but I wish at you understand :) Art is international.
I use this atc on the image transfer and collage technique.
This is available for trade!! :)

Eli ensimmäinen kerta kun osallistun tähän haasteeseen, aiemminkin olen katsellut haastetta mutta kielimuuri on vienyt voiton ja olen jäänyt rannalle ruikuttamaan :) Tässä kuitenkin tämän maanantain haasteen mukainen korttini.

Sunday, July 21, 2013

EMM # 29 ja # 30

"Ei maksanut mitään" haasteeseen tehty 2 korttia, tälle viikolle sekä tulevalle viikolle. Korttisarjan nimi on "kirje" ja se on siis 2 osainen. Tässä parhaat ystävykset on ajautuneet ilmiriitaan ja toinen lähestyy kirjeen kera toista...uskaltaakohan hän avata kirjeen ja nähdä anteeksipyynnön...?
Tyttöjen kuvat olen saanut atc kortti vaihdon yhteydessä. Kirjeen olen skannannut...ja loput on leikattu sisustuslehdestä sekä vanhasta kirjasta. Näin saadaan siis aikaiseksi kortit joiden materiaalit eivät ole maksaneet minulle mitään :)

Molemmat kortit ovat vapaana vaihtoon! Vielä alempi kortti vapaana!

Askarteluvuoren ATC vaihdot #5

Viidentenä haasteessa omassa haasteblogissani oli tehdä 2 atc korttia parin kanssa niin että kumpikin lähettää toiselle samat materiaalit kuin mistä itse teki kortin. Ideana on se että samoista materiaaleista ei välttämättä synny samanlaisia kortteja :) Parinani oli Silpputehtaan Sisko. Vaihdoimme materiaalit livenä eräänä kesäpäivänä ja tahoillamme askartelimme ja valmiit kortit on nyt löytänyt tiensä perille.

Tässä omista materiaaleista tekemäni kortti:

Ja tälläisen kortin tein Siskon materiaaleista:

Tässä vielä linkki Siskon postaukseen samoista korteista.
Haasteblogi löytyy siis täältä!! Ja tosiaan tämä on VAIHTO haaste, eli samalla kortit myös vaihtavat omistajaansa jolloin koko ATC korttien idea käy konkreettisesti ilmi :)

Tuesday, July 2, 2013

EMM # 27 ja # 28

Huh, miten en kertakaikkiaan ole kerinnyt 3 viikkoon osallistumaan "Ei maksanut mitään" -haasteeseen. Toisaalta ihanaa kun aika menee nopeesti...kesälomahan kolkuttaa kohta jo ovea :) Vaan vielä on lähes 3 viikkoa ennen kun pääsee lomailemaan.
Eilen illalla tein kokeiluja FB:n askartelukirppikseltä ostamillani suihke väreillä. Mietin, mitä taustasta voi tehdä...siitä kun tuli liian tumma tarkoitukseensa. Ja sitten välähti että teenpä siitä tähän haasteeseen korttipohjat :) Siis oikeesti, kokeilu oli jo lentämässä roskikseen,,,ajattelin ettei mikään pelasta tummaa pohjaa :) Ja niin, pohjasta piti tulla rippikortti kummitytölleni :)

Kaksiosaisen kuvasarjan nimi on "Kalat". Korteissa esiintyy pappani äiti, kuva on skannatu vanhempieni valokuva-albumista. Tämä nainen oli tanssija ja hänestä on monia hienoja kuvia :) Kalat olen tulostanut netistä jo aikoja sitten...kuvassa oli monta kalarotua ja oli turhan rakeinen joten jäi pyörimään. Nyt keksin leikata kaloista vain olennaisen...eihän ne eviä tarvitse ;) Joten ovat tuollaisia pitkuloita. Reunoille laitoin hieman maalitussia.

"Kalat" 1/2


"Kalat" 2/2


1/2 korteista on vapaana vaihtoon, toisen pidän itselläni.
Ja jes, Blogger suostu pienentämään kuvat!! Eli normi kokoisena nyt :)