Monday, February 25, 2013

EMM # 9"Vallasnainen" niminen kortti, tämän viikon Ei maksanut mitään haasteeseen. Ja kerrankin haastekortti viikon alussa...ei viikon lopussa :)
Vallasnainen -sanan löysin ikivanhasta sanakirjasta. Hieman outo sana...mutta outo on tuo nainenkin. Erinäisistä esitteistä leikelty nainen joka on kuvansiirrolla hypännyt korttiin. Kortin tausta muropaketin pahvia. Muut koristeet omista varastoistani, eli itse korttiin en ole mitään ostanut. Pitsin toki joskus jostain ostanut kuten metallikoristeen ja nauhankin...mutta en katso niiden maksaneen mitään koska en muista milloin olen ostanut :)

Thursday, February 21, 2013

Askarteluvuoren atc kierto käynnistyiVuoden 2013 ensimmäinen kierto on käynnistynyt. Kiertoa voi seurata täältä. Tänään Ansku ilmoitti saaneensa kuoren ja tehneensä jo kortinkin :) Minä saan anskun tekemän atc:n itselleni ja hän jolle Ansku kuoren lähettää, tekee taas anskulle kortin...ja sitä rataa kiertää kaikki osallistujat. Viimeisenä minä teen kortin hänelle jolta saan kuoren :)

Tämän näköisenä kuori lähti liikenteeseen:

Ja sellaisenaan kun se joskus saapuu takaisin, sen arvon kaikkien osallistujien kesken. Yhtä täynnä se ainakin on, sillä kierron sääntöihin kuuluu, että jokainen lisää samankaltaiset materiaalit kuoreen, kun on kortissaan käyttänyt.

EMM #8Hiihtoloma viikon Ei maksanut mitään korttini on tässä! Kuvansiirtoa, ilmaisia nettikuvia, lehdestä leikattua kuvaa ja tekstiä...siinäpä se :) Atc kortin nimi on "Kello".

ATC tuplavaihto 2013 # 1, toinen postaus

ATC tuplavaihdon viimeiset 2 korttia on löytänyt tiensä omistajalleen. Nämä kortit sis tehtiin osittain toisen materiaaleista. Kaksi kuvaa minulle lähetti Sirkkis. Unohdin kuvata nuo kuvat, mutta korteissahan nuo näkyvät :) Ihanaa kun Sirkkis oli mielissään postista. Hänen blogissaan korteistani siis täällä."Nuorukainen" kortissa Sirkkiksen lähettämä matsku oli ratsastaja. Leikkasin kuvasta taustan pois ja keksin tarinan ratsastajan eli nuorukaisen ympärille. Mulle oli selvää heti että on poika ratsastaja...johtunee ehkä siitä kun oma 9-vuotias poikani lopetti juuri ratsastuksen noin kahden vuoden harrastamisen jälkeen :) Nuorukaisen kasvoiksi valitsin omista kuvistani vanhan kuvan pojasta. Kuvan olen liittänyt taustaan kuvansiirrolla."Viaton" kortti syntyi Sirkkiksen lähettämän ihanan vintagekuvan ympärille. Koska kuva itsessään oli niin nätti, en halunnut sitä silputa enempää vaan päätin jatkaa korttia kaksiosaiseksi niin että kuva onkin tarinan osa. Kuvan taakse kätkeytyy jatkotarina tuon nuorenparin rakkaustarinasta...ja loppu onkin hieman surullinen. Tässäkin kortissa kokeilin kuvansiirtoa ja tuon naisen kuvan vuosilukuineen olen siis siirtänyt korttipohjaan.

Kiitos Sailalle mukavan vaihdon järjestämisestä!!

Thursday, February 14, 2013

EMM # 7Tämän viikon EMM kortti koostuu vanhasta, vuosia sitten tekemästäni kortista johon lisäsin nyt tuon pullon korkin. Kuva-aihe koostuu omista kuvamuokkailuistani, tausta kenties alunperin ostettua paperia. Tuo venäjän(?) kielinen yläreunan lappu on suklaalevystä...ja siis muistaakseni on venäjän kieltä...en ihan sata varma ole. Pullon korkki ei ole mulle maksanut mitään, löysin sen miehen jäljiltä metallinkeräys astiasta :) Ja oli niin ihana että piti ottaa talteen. Näillä siis mennään nyt tämä viikko.

EMM # 6Vihdoin sain postattua viime viikon "Ei maksanut mitään" korttini. Kortti on ollut valmiina mutta en kertakaikkiaan ole kerinnyt postaamaan kun vasta nyt :)
Tausta Umbron vaatelapusta sekä Gore tex talvihanskoista. Tuo musta muovikoukku oli kiinni hanskojen pahvissa ja siihen sen myös jätin. Kuvat ovat jostain (muistaakseni H&M) gatalogista ja toinen miehen pää omista kuvistani.

Monday, February 11, 2013

Atc tuplavaihto 2013 # 1

Osallistuin atc tuplavaihto haasteeseen Sannan blogissa. Nyt kun posti on tuonut mulle ensimmäiset 2 korttia ja tiedän kenellä on minun toinen korttini niin julkaisen kuvat omista tuplavaihto korteistani.For lunch...en ole kyllä enää varma minkä annoin tälle kortille nimeksi :)Original Texas Jewboy

Posti toi myös kahteen atc korttiin osat tarvikkeista, eli kuvat. En tietenkään kerro kenen kuvat tuli mulle :) Hirveesti haluisin kokeilla kuvan siirtoa näistä kuvista (viikonloppuisen kurssin jälkeen) mutta voi olla liian riskipeliä...kun kyseessä kuitenkin toisen ihmisen kuvat....hmmm, pitää kehitellä ideaa :)

Sunday, February 10, 2013

Kuvansiirto kurssilla

Tämän viikonlopun olen saanut "luvan kanssa" askarrella hyvässä seurassa :) Olin Keltaisen Kameleontin järjestämällä kuvansiirto kurssilla. Tuunasin peltirasian ja siinä sivussa jotain muutakin:Peltinen purkki joka ollut meillä keittiössä nenäliina purkkina. Pohjustin gessolla, siirsin kuvat ja värjäsin Distress Inkeillä. Lopputulos on hyvä (!!) Parempi kuin aiempi (jonka myös olin tuunannut)...aiemmasta kotioppisesta tuunauksesta kuva täällä.

Kankaalle siirrettyä kuvaa. En tiedä miksei kuva tahdo mennä oikein päin :(. Ompelin pohjan pellavasekoitteesta, valkaisemattomasta lakanakankaasta (ikea), kuviollisesta puuvillakankaasta (johon vedetty kerros gessoa) sekä pitsejä (kahta erilaista, toinen tuon ryhmäkuvan alla lähes kokonaan...) ja myös ihanaa ohutta harsoa joka tuli kurssilta materiaalina. Myös kuvat ovat matskua kurssilta, materiaalimaksun hinnalla :)Pilttipurkkien kansiin siirrettyä kuvaa...

Friday, February 1, 2013

EMM # 5

Tämän viikon "Ei maksanut mitään" korttini on jatkoa viime viikolta. Pilalle mennyt krakleeraus tässäkin :)
Ilmaisia matskuja tässä kortissa on pohja (jostakin Tim Holtzin materiaalista tausta), perhonen ilmaisista nettikuvista tulostettu sekä itse valokuva...skannattu omista kuvistani.
Anne-täti

Kortti on vapaana vaihtoon.