Sunday, January 27, 2013

Askarteluvuoren atc kierto -TÄYNNÄ-

EDIT: Atc kierto on nyt täynnä!Nyt herätellään eloon Askarteluvuoren atc kierto, joka toimi mallikkaasti vuonna 2008...mites vuonna 2013?? :)

Kierron säännöt:

- Laitan liikkeelle kuoren joka sisältää atc tarvikkeita. Kuoressa on taustapaperia, kuvia, pieniä koristeita, eyelettejä ja haaraniittejä, kirjan sivuja (joista voi leikata tekstejä) yms.

- Kun saat kuoren, askartelet VIIKON AIKANA yhden atc kortin ja lähetät sen hänelle jolta kuoren olet saanut.

- Laita kuoreen takaisin vastaava määrä tarvikkeita kun olet käyttänytkin ja saman kaltaisia matskuja (paperista uusi paperi ja kuvasta uusi kuva...jne) jotta kuoren matskut riittävät muillekkin atc kortteihin.

- OMIA matskuja saa käyttää jos tarve vaatii, tekemäänsä korttia voi koristaa esim. omalla leimasinmusteella tai siihen voi liittää oman tekstin tms. pientä!! Kokeillaan kuitenkin tehdä kortti vain ja ainoastaan kuoren jutuista ;) Haastetta jokaiselle.

- Kun kuori on kiertänyt kaikki osallistuneet ja itse saan takaisin kuoren yhtä täysinäisenä kun se minulta lähtikin, niin suoritan arvonnan ja joku osallistuneista voittaa itselleen nuo matskut :)

Nyt vaan ilmoittautumaan!!

Kuori lähtee liikkeelle viimeistään 15.2.2013 tai jos sitä ennen tulee esim. 6-8 osallistujaa täyteen. Osallistujia voi toki olla enemmänkin! HUOM!! Kommentoi ensin tähän että tulet mukaan ja laita sen jälkeen sähköpostia: vikkeavonius @ kolumbus . fi (välit pois)Tarvitsen jokaisen osallistujan osoitteet, koska kuoren mukana kiertää osoitelista josta kukin näkee keneltä kuori tuli (=kenelle lähettää valmiin kortin) sekä kenelle lähettää kuoren eteenpäin.

*****

LISÄHAASTETTA atc:n tekoon: Jokainen joka kuoren aina eteenpäin pistää, valitsee seuraavalle askartelijalle yhden matskun jota olisi ainakin käytettävä tulevaan korttiin, se voi olla esim. tietty metallikoriste tai taustapaperi, ehkä kuva...

*****

Ja nyt ilmoittautumaan!!

1. Ansku KORTTI TEHTY!!

2. Täti Punainen KORTTI TEHTY!!

3. Riina KORTTI TEHTY!!

4.Funchis KORTTI TEHTY!!

5. Tuire KORTTI TEHTY!!

6. Jenski KORTTI TEHTY!!

7. *Piiku* KORTTI TEHTY!!

8. Sanna KORTTI TEHTY!!

9. Tarja KORTTI TEHTY!!

10.Sisko KORTTI TEHTY!!

11. Vikke* KORTTI TEHTY!!

Saturday, January 26, 2013

EMM # 4


Tässä tämän viikon EMM-haaste korttini. Oli vaakalaudalla julkaisenko korttia, kun valokuvan krakleeraus meni pieleen levittäen kuvan värit...mutta hätä keinot keksii ja kuva on nyt ehkä parempi kuin alunperin.
Kortin pohjana toimii Burtonin vaatelappu, joka on kulutettu karhealla kynsiviilalla. Perhonen tulostettu netistä "ilmainen kollaasikuva-arkki" hakusanalla :) Ja kuvan Jörgen löytyy omasta valokuva-albumistani. Tekstit kierrätetty kirjasta leikaten.
Tämän kortin pidän itse, en ainakaan vielä halua tätä vaihtaa...

Saturday, January 19, 2013

EMM #3

Kolmatta viikkoa mennään EMM -haasteessa. Edellisen viikon haastekortti on postitettu ja vaihtokorttia odotetaan. Pitkästä aikaa taas atc vaihtoa :)
Mutta tosiaan, tämän viikon atc teemalla "Ei maksanut mitään":

"Friend forever" on kortin nimi ja materiaali on niin vaatteiden mukana tullutta kuin mainoskuvista. Tämäkin kortti on VAPAANA VAIHTOON.

Mieltäni lämmitti kovasti blogitunnus jonka sain Trio Luovat Hullut -blogista.

Tässä tunnustuksen säännöt: -Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle -Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa -Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin
Tähän väliin mun on myönnettävä että olen äärimmäisen huono seuraamaan blogeja nykyään. Aika ei riitä :( Mutta on olemassa jokunen blogi jota on vuosia sitten tullut seurattua enemmänkin sekä blogeja jotka omalaatuisuudellaan on jääneet mieleeni...eli sen perusteella jaoin tunnustuksen :)
Elikkäs tämän tunnustuksen jaan tässä ja nyt eteenpäin heille viidelle:
Half Way Storage - mukaansa tempaavia haasteita ja mahtavia atc kortteja!
Silpputehdas - hienoja atc kortteja, tuttu blogi jo vuosien takaa!
Anskun Kammari - hienoja atc kortteja täälläkin sekä muuta taidetta, tämäkin blogi tuttu jo useamman vuoden takaa!
Näperryksiä - Upea tyyli, ihania kortteja täälläkin!
Mökkihöperönpöperöt - uusin blogi tuttavuus, täällä myös koruja!

Tuesday, January 8, 2013

EMM # 2

"Never Give Up"...vapaana vaihtoon!!

Toinen viikko tätä vuotta ja uutta Ei Maksanut Mitään -haastetta. Oma haastekorttini on rakentunut jälleen ilmaiseksi tulleen Trendi lehden sivuilta :)Omasta askartelukätköstäni on vain metallinen rinkula.
Pahus kun joulusiivouksen yhteydessä tuli hävitettyä mm. taannoisen Horse Shown esitekasa ym. ilmais sälää. Mutta näillä mennään :) Pitää työntäytyä johki messuille niin saa hyvää matskua :)

Saturday, January 5, 2013

EMM # 1

EMM # 1 "OKAY" Vapaana vaihtoon -kortti!!


"Ei maksanut mitään" haaste on alkanut. Ensimmäisen viikon korttini koostuu ilmaiseksi postista tulleen Trendi lehden kuviin / teksteihin. Pää on omista kollaasikuvistani...mutta kaikki muu Trendi lehdestä. Ja kuten kuvissa näkyy, jalat ovat liikuteltavissa.
Korttia tehdessäni ajattelin että tästä EMM-haastevuodestani tulee hankala...sillä omaa tyyliäni ei ole näin värikkäät ATC kortit. Siksipä nämä korttini ovat vapaita vaihtoon...olisi kiva pitkästä aikaa jonkun kanssa vaihdella atc kortteja :)
EMM haasteesta lisää Tuiren blogissa!

Thursday, January 3, 2013

TTM 2012 Lisähaaste

Tässä vielä kolme lisähaastekorttiani vuoden 2012 TTM haasteeseen. Kiireessä nämä signeerasin ja laitoin joulupostin mukana menemään...joten en yhtään muista minkä annoin sarjalleni nimeksi...ehkä "Siivet" :)
Mukana tullutta korteissa on tausta, se on kukkapaperista. Naisten päät ovat omista kollaasiarkeistani joita olen tehtaillut ihan omaan käyttöön omistamistani vanhoista valokuvista...

Tuesday, January 1, 2013

Vuosi 2013 ja uudet kujeetVuosi on vaihtunut ja sen myötä otin vastaan uuden haasteen...koko vuodeksi. Viime vuonnahan blogini täyttyi lähinnä TTM -haastekorteista ja nyt kirjaimet vaihtuu...vuonna 2013 blogini ilmeisesti täyttyy EMM-haastekorteista :) Eli Half way Storagen Tuire pisti pystyyn haasteen "Ei maksanut mitään" ja nimensä mukaan atc kortit tehdään myös materiaaleista jotka eivät todellakaan ole maksaneet minulle mitään. Lisää haasteesta siis Half way Storagen blogissa.