Wednesday, December 19, 2012

TTM # 51 ja # 52

4 yötä jouluun on...
...ja sen mukaisesti meneekin nämä päivät. Joten julkaisen nyt tässä samalla sekä tämän että ensi viikon TTM haaste korttini. Näiden myötä oikeen mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!

Kiitos ihanasta TTM haasteesta Half way storage -blogiin Tuirelle, jonka mukana on mennyt koko vuosi 2012...joka ikinen viikko tehty yksi atc kortti jossa jotakin mukana tullutta. Mun ehdoton lemppari mukana tullut juttu on vaatelappuset, tagit...joita käytin haasteen alkuaikana enemmän ja joita yritin olla käyttämättä liikaa ettei kortit ala toistamaan itseään. Mutta nyt oli tehtävä näistä lemppari aineksista kuitenkin kortit :)

Tässä viikko 51, K - koira:

Mukana tullutta tässä sekä kortin pohja että label...lappu...tagi, mikä nyt onkaan.

Ja tässä viikko 52, C - christmas:

Mukana tullutta tässä tuo lappunen joka on kiinni kortissa.

Sunday, December 16, 2012

TTM # 50

Tässä viikon 50 TTM haastekorttini. Mukana tullutta on argentiinan kartta :) Taisi tulla joskus Tuirelta muun postin yhteydessä...Myös taustapahvi on peräisin mukana tulleesta...eli muropaketista.

Tein kerralla koko lopun vuoden kortit. Nyt siis rauhoitutaan joulun odotukseen, sopivasti kun antibioottikuurikin on päällä ja toivon että jouluksi oltais meidän perheessä terveitä.

Saturday, December 8, 2012

TTM # 49TTM # 49 haastekorttini tässä. Tulostin / skanneri toimii taas ja heti pääsin kokeilemaan valokuvien tulostusta. Kortin kuva siis muokkaamani ja ulos tulostamani :) Mukana tullutta sen sijaan on itse pohja joka on pizzan pahvikuoresta leikattu. Taustaan laitoin myös wanhasta kirjasta sivun...eli ei sitä pizzapahvia nyt kyllä näy paitsi kortin takapuolella.

Leima kortissa on yksi lemppari lauseitani: "Live every day, hope every hope, dream every dream. Teksti osittain nauhan takana mutta korttia hypistellessä nauhan saa siirrettyä sivuun.

Otan samalla vastaan myös Tuiren blogin haasteen loppuvuodelle!!